Priinits ja Novosjolov pääsesid MMil põhiturniirile

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Leipzigi MMil kvalifitseerus põhiturniirile kaks Eesti meesvehklejat

Saksamaal Leipzigis toimuvatel vehklemise maailmameistrivõistlustel kvalifitseerus põhiturniirile kaks Eesti meesvehklejat. Edasipääsu 64 parema sekka tagasid Nikolai Novosjolov ning Sten Priinits.

Novosjolov tänu kõrgele kohale maailma edetabelis täna vehklema ei pidanud. Priinits alistas alagrupis kõik viis vastast ning see tagas edasipääsu turniiri järgmisesse päeva.

Jüri Salm kogus alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse. Seejärel alistas ta Lõuna-Aafrika Vabariigi vehkleja Thulani Manzini 15:12, kuid kaotas siis hiinlasele Minghao Lanile 6:15 ning sai kokkuvõttes 66. koha.

Peeter Turnau sai alagrupis kirja kolm võitu ja kaks kaotust. Pääsul 96 parema sekka tuli tal vastu võtta 12:15 kaotus kanadalaselt Marc-Antoine Blais-Belangerilt. Turnau oli kokkuvõttes 116. Kokku osales 210 vehklejat.

Eestlaste vastased 22. juulil põhiturniiril:

Nikolai Novosjolov – Ronan Gustin (FRA)
Sten Priinits – Peter Somfai (HUN)

IMG_2474IMG_2473

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments