Lääne Elu 28. Leinakuulutused ja joogapoosid

aivaronline

aivar@le.ee

Toiemtuse_toopaev_130720178

 

Toimetuse tagatuba tööhoos. Foto ARVO TARMULA

Toimetuse kõige esimeses toas töötavad reklaamitoimetajad Alar Birk ja Ave Tapner. Kahekesi teevad nad parajasti kolme inimese tööd, sest kuulutuste vastuvõtja Merilin Sellik on puhkusel. Tapner lõpetas just esikülje reklaamibänneri läbirääkimised Olerexiga – tulemust võib igaüks selle artikli kõrvalt vaadata.

Samuti sai esimene tuba valmis laupäevase ajalehenumbri kuulutustekülje. Selgub, et kuulutusi on tavapäraselt palju, aga leinakuulutusi vähevõitu, mõneti õnneks, sest ajalehes ilmuvad leinakuulutuste ja lehetellimuste arvu muutumine paistavad omavahel üsna õnnetus seoses olevat.

Toimetuse viimane tuba on aga see, kus arvutiekraanil saavad ajalehe leheküljed lõplikult valmis. Seal toas töötavad keeletoimetaja Heli Tammik ja kujundaja Tiina Liiv. Parajasti tegelevad mõlemad lisalehe tegemisega: Tammik parandab kaastööde kirjavigu ja Liiv sätib leheküljel joogapooside pilte paika.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments