Politsei tabas krossirattad varastanud Läti mehed

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PolitseilogoMöödunud nädalal pidas politsei Haapsalus kinni kaks meest, keda on alust kahtlustada krossimootorrataste varguses.

5. juulil sai politsei teate, et Haapsalus Haava tänaval murti sisse garaažikompleksi ja varastati sealt kaks KTM krossimootorratast. Kiire tegutsemine aitas politseinikel veel kuumadel jälgedel tabada varguse toime pannud 31- ja 41-aastase Lätist pärit mehed, kelle autost leiti üks varastatud krossimootorratas. Politsei leidis sündmuskoha lähistelt kohe ka teise varastatud mootorratta. Kohtu loal võeti mõlemad mehed vahi alla.

„Antud juhtumi puhul tuleb esile tõsta politseinike väga kiiret tegutsemist ning isikute kinnipidamist kohe peale varguse toimepanemist. Enim rõõmu valmistab kindlasti see, et kannatanud said kiirelt oma vara tagasi. Lisaks kontrollib politsei veel täiendavalt, kas samad mehed on Eestis ka eelnevalt kuritegusid toime pannud,“ sõnas Lääne prefektuuri kriminaalbüroo juht Nils Sempelson.

Nimetatud juhtumi osas on alustatud kriminaalmenetlus paragrahvi alusel, mis käsitleb grupi poolt toime pandud vargust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
6 aastat tagasi

Kuulusid , siis päkapikkudele nagu 1 neist siin kinnitab !
Rohkem küsimusi ei ole !

Tont
6 aastat tagasi

Tore,et politsei tegutseb.Aga nende vaeva nullib kohus,mis vähemalt Haapsalus on tihti arusaamatult leebe.

Ktm
6 aastat tagasi

Kellele kuulusid ? Eks ikka omanikule , äärmiselt loll küsimus. Õnneks saab mõni oma asjad tagasi ka. Õnneseen.

Anonüümne
6 aastat tagasi

Kiire tegutsemine ?
Kellele KTM id kuulusid ?