Laupäeval korraldatakse Hiiumaal valikorienteerumismäng Uutmoodi Hiiumaa

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

saareseiklus_kaardin2idisJuba teist aastat järjest toimub südasuvisesel Hiiumaal autode seiklusmäng. Sel aastal kannab 15. juulil korraldatav seiklus nime Uutmoodi Hiiumaa.

"Seekord saab valida kahe erineva raja vahel. Seiklusnälga saab kustutada "Seikleja" klassis ja rahulikult saab kulgeda klassis "Turisto"," selgitas ürituse peakorraldaja Joonas Väärtnõu.

Mõlema võistlusklassi rada viib osalejad ilusatesse Hiiumaa paikadesse sooritama põnevaid ülesandeid. Kuue tunni jooksul on osalejail võimalus läbida endale sobiv hulk punkte endale sobivas järjekorras.

Valikorienteerumise võistluskeskus asub Kassari Puhkekeskuses. Võistluskeskus on registreerimiseks avatud alates 15. juuli keskpäevast. Võistluse ühisstart antakse kell 13, finish suletakse kell 19.

"Minu kui korraldaja eesmärk on pakkuda osalejatele Ahhaa! momenti ja tutvustada Hiiumaad nii nagu seda varem tehtud ei ole," selgitas Väärtnõu.

Veebis saab tutvuda juhendiga, valida sobiva võistlusklassi ja registreeruda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments