Lääne Elu paberleht laupäeval, 8. juulil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

IMG_2364Karilaid palus Yana Toomi käest vabandust

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ütles Lääne Elule, et vabandas Yana Toomi ees ja seetõttu loobus Toom eraldi nimekirjast ning jäi erakonda. Yana Toom ütles Lääne Elule, et päris nii see siiski polnud. Toom kinnitas, et vestles Karilaiuga telefonitsi, ja leidis, et on kohane, kui Karilaid temalt avalikult vabandust palub. Toom andis Karilaiule selleks kaks tundi aega. „Aga kindlasti ei ole Karilaiu avalik vabandus põhjus, mis teist nimekirja ei tulnud. Jaanus Karilaid hindab end kõvasti üle,” ütles Toom.

Saueaugul tuleb naiste suvi

Kolmapäeval oli Saueaugul vaikne, sest teatrisuve alguseni on kaks ja pool nädalat. Gertrud Larssoni „Me olime kodutütred” esietendub 22. juulil. Sel nädalavahetusel on teatritalus Riina Kasterpalu ja Katri Ristali retriit naistele, lihtsamalt öelduna laager. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments