Piletilevi ostab tantsupeo ärajäänud etenduse piletid tagasi uuel nädalal

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tantsupidu esimene etendus 30. juuni Foto Peeter Langovits53
Kõik XII noorte tantsupeo ärajäänud teisele etendusele soetatud piletid ostab Piletilevi tagasi alates uuest nädalast. Ärajäänud tantsupeo etenduse piletitega pääseb tasuta sisse ka homsele laulupeo kontserdi üldalale.

Piletilevi müügijuhi assisitendi Lee Langi sõnul saavad raha tagasi ka need, kes tantsupeo etenduse piletiga käisid vaatamas laulupeo kontserti. “Selleks tuleb kindlasti alles hoida oma pilet”, selgitas Lang. “Ärajäänud tantsupeo etenduse piletit ei tule laulupeole pääsemiseks eraldi ümber vahetada. Väravast pääseb sisse selle ettenäitamisel”, lisas Lang.

Lee Langi sõnul saavad internetist ostetud piletite omanikud teavituse ja nendele kantakse piletiraha tagasi automaatselt. Müügipunktist ostetud piletitega tuleb pöörduda müügipunkti.

Esmaspäevast on Piletilevi koduleheküljel üleval ka täpsem info, kuidas oma piletiraha tagasi saada.

XII noorte tantsupeo “Mina jään” kolmas ja viimane etendus algab täna õhtul Kalevi staadionil kell 19, väravad avatakse pealtvaatajatele kell 17.00

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments