„Luikede järve” ujuvlava pukseeriti keset viiki

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Arvo Tarmula fotod

Eile õhtul sai Väikesel viigil paika ujuvlava, kus täna õhtul annavad etenduse Estonia baleriinid. Heli ja valgusproovid on tehtud.

tšaikovski festival. tarmula tšaikovski festival. tarmula tšaikovski festival. tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
1 naine
6 aastat tagasi

kui te mõtlete külalisi Haapsalusse meelitada selliste “atraktsioonidega”, siis see ei tööta, sest külalised tulevad Haapsalusse vaatama/hindama just seda puhast vaikset loodulikkust. Tean seda, sest olen rääkinud paljude mitte Haapsalu elanikega ja nendele meeldib Haapsalu just see rahu, väikesed puumajad, päris luiged vees jne.

tavaline inimene
6 aastat tagasi

kas tõesti päris luiki viigi peal enam vaadata ei kõlba? Trellitatud värav “Kallis Mari” auriku juures kndlasti ei kutsu viigi äärde inimesi. Eelmine aasta oli sobimatu kunst promenaadil vees. Mida te teete, kes on linna kultorg?

karmen
6 aastat tagasi

Mõelda ja unistada tulebki suurelt,siis saad ka midagi. Ääretult meeldivad külalised on ,ei pargi su koduhoovi kinni nagu kõigi teiste ürituste omad teevad.

NoH
6 aastat tagasi

Kuulsin, et Linnapea pidi hakama seal nurisejaid vastu võtma hakkama. Kes aga soovib Linnapeale kinki tuua, seda võetakse vastu Posti tänava KPCC kabelis.

Kübe
6 aastat tagasi
Reply to  NoH

Vale puha. Viimased jutud olid poetaga, et kuna see kallis mari kipub põhja kinni jääma siis õiglased hakkavad parveteenust pakkuma. Mõlemad lükkavad tokkidega parve edasi ja mari katlas hakatakse hoopis kala suitsetama.

no
6 aastat tagasi

aga kus Mati on?

??
6 aastat tagasi

Kui ON siis mitmendas palatis lemmiku austaja elab?

Karlile
6 aastat tagasi

Kas linna peab juhtima nagu saeveskit?

Linnakodanik
6 aastat tagasi

Wagner ON Hitleri lemmikhelilooja

Jüri Uuemõisa sanatooriumist.
6 aastat tagasi

Aga minu toanaaber on Wagner!

Karl
6 aastat tagasi

Tõenäosus, et õigel päeval ja õigel kellaajal saab Haapsalus sellist üritust korraldada, on suurusjärgus 5%. Ükski eraettevõtja sellisesse idiootsusse ei panustaks. Aga linnapea Sukles, kes käsutab linna raha, on eriti valimisaastal valmis iga ilmaga pildile jääma.

Valimisliit
6 aastat tagasi
Reply to  Karl

Ja ilmselt ka ainuke kes sellel parvel tantsu lüüa sai…..