Jaaniööl juhtus Eestis kaks tõsisemat liiklusõnnetust

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Jaanilaupäeval ja jaaniööl juhtus Eestis kolm liiklusõnnetust, kus sai kannatada inimene.

23. juunil kella 3.20 ajal oli liiklusõnnetus Raplamaal Kohila vallas Kiisa-Kohila tee 4. kilomeetril, kus alkoholijoobes 23-aastane mees kaldus mootorrattaga Kawasaki Z 750 teepeenrale, sõitis kraavi ning sealt paiskus üle tee kraavi. Motorattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

24. juunil kella 00.50 ajal juhtus liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Adavere-Rutikvere mnt 2. kilomeetril, kus juhtimisõiguseta ja alkoholijoobes 17-aastane noormees sõitis sõiduautoga Opel Zafira valesti valitud kiiruse tõttu teelt välja kraavi ja rullus sõidukiga üle katuse. Juht toimetati Järvamaa haiglasse.

24. kella 1.47 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Lai 37 juures, kus 24-aastane mees kaldus jalgrattaga sõites vasakule ja sõitis vastu külge möödasõidul olevale sõiduautole Ford Mondeo, mida juhtis 26-aastane mees. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada jalgrattur, kes toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Herbert+ving
6 aastat tagasi

Vaatan jah et kudagi vähevõitu neid jobusi või hakkavad arulagedad otsa saama loodus on oma valiku teinud!

Vandaal
6 aastat tagasi

No mida oligi tarvis tõestada (mott)

Totu kuu tagumiselt
6 aastat tagasi
Reply to  Vandaal

Mida siis tõestada tarvis oli?

Et 2/3 õnnetustest põhjustasid kaherattaliste juhid ja kolmandiku õnnetuste põhjustajatest sobiks ka kainena ainult teatud kaherattaliste rooli.