Kuusk tuli EMil 26. kohale

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Embrich, Beljajeva, Kuusk, Kirpu (bizzi)

Julia Beljajeva, Irina Embrich, Kristina Kuusk ja Erika Kirpu. Foto Antinio Bizzi

Gruusias Tbilisis jätkuvatel vehklemise Euroopa meistrivõistlusel epeevehklemises sai Haapsalust pärit Kristina Kuusk 26. koha.

Kuusk sai alagrupis neli võitu ja kaks kaotust. 64 parema seas võitis ta ungarlannat Kata Mihalyt 15:11, kuid kaotas siis napilt 10:11 prantslannale Auriane Mallole.

Sarnaselt Nikolai Novosjolovile võitis pronksmedali Julia Beljajeva. Naiste epee poolfinaalis tuli tal tunnistada sakslanna Alexandra Ndolo 12:15 paremust. Beljajeva kogus alagrupis võrdselt kolm võitu ja kolm kaotust. 64 parema seas alistas ta leedulanna Vikte Azukaite 15:8, 32 parema seas kaasmaalanna Irina Embrichi 15:11, kaheksandikfinaalis sakslanna Alexandra Ehleri 15:7 ning veerandfinaalis Iisraeli vehkleja Ana Londoni 15:8.

Irina Embrich alistas alagrupis kõik kuus vastast ning avaringis vehklema ei pidanud. Embrichi lõppkohaks jäi 17.

Erika Kirpu sai alagrupis kirja kolm võitu ja kolm kaotust. 64 parema seas tuli tal vastu võtta 11:14 kaotus venelannalt Tatjana Gudkovalt. Kokkuvõttes sai Kirpu 39. koha.

Kokku osales 75 vehklejat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments