Tasuta õigusabi saab ka Haapsalus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

tasuta õigsuabi

 

Eesti Õigusbüroo OÜ osutab riigihanke korras juba 10. aprillist Eesti elanikele tasuta ja tavahinnast soodsamalt õigusalast nõu. Teenust rahastab justiitsministeerium ja see on planeeritud esialgu viieks aastaks.

Tasuta õigusabi võimalus on mõeldud eelkõige inimestele, kelle jaoks tavajuristi palkamine on liiga kallis ja kes ehk isegi ei tule selle peale, et võiks nõu küsida. Õigusalaseid küsimusi tuleb aga kõigil ette (inkassoprobleemid, abielulahutused, elatise nõuded, erinevad lepingud jne) ning tihtipeale kasvavad väikesed probleemid suurteks, kui nendega õigeaegselt ei tegeleta. Tasuta õigusabi aitab probleemide suurenemist ennetada. Seda kinnitab fakt, et esimese seitsme nädala jooksul Eesti Õigusbüroo juristidelt abi saanutest on tervelt 70% oma murele lahenduse leidnud vähem kui kahe tunniga.

Tasuta õigusabi on hea võimalus ka neile, kel hetkel ühtki probleemi pole, kuid kel on plaanis lähiajal sõlmida mõni tähtis leping – näiteks abielluda või osta kinnisvara. Enne oluliste otsuste tegemist on mõistlik kõik asjaolud enne allakirjutamist juristiga läbi arutada.

Tasuta õigusabi saamiseks on vaja end registreerida kliendiks ning seejärel toimub konsultatsioon kas kohtumisel või interneti vahendusel.

Õigusabi teenuse eest tasumine käib kolmes etapis, süsteemil 2+3+10. Esimesed kaks tundi on kliendile täiesti tasuta, järgmised kolm tundi hinnaga 20 eurot tunnis ja seejärel, kui veel vaja, saab kümme tundi hinnaga 40 eurot tunnis. Kalendriaasta vahetudes on kliendil taas võimalik saada õigusabi sama 2+3+10 süsteemi järgi.

Kui tegutsete Facebookis, võite märkida meeldivaks Eesti Õigusbüroo Facebooki-lehekülje ja saate olla kursis meie uudistega.


Tasuta õigusabi

Tasuta õigusabi võivad saada kõik Eesti elanikud, kelle sissetulek on väiksem kui 1,5-kordne Eesti keskmine ehk kelle brutopalk jääb alla 1773 euro kuus. (Statistikaameti andmed 2016. IV kvartali kohta.)

Õigusabi osutatakse eraisikutele, peaaegu kõikides juriidilistes küsimustes ja kõikides vormides: konsultatsiooni telefoni teel, kontoris, veebis, e-kirja teel; dokumentide koostamine (lepingud, nõudekirjad, kirjadele vastamine.

Esindame oma kliente kohtuvälises menetluses (vaidluses, kirjavahetuses või läbirääkimistest teise poolega) ja ka kohtus. Samuti suheldes ametiasutustega (politsei, linna- ja vallavalitsus, sotsiaalkindlustusamet, tööinspektsioon jne).

Täiesti tasuta on kaks esimest tundi õigusnõustamist. Järgmised 3 tundi saab õigusabi hinnaga 20 eur/h ning vajadusel lisaks 10 tundi hinnaga 40 eur/h.

Kuidas saada tasuta õigusabi?

Registreeri ennast Eesti Õigusbüroo kliendiks interneti teel või helista +372 6 880 400

Tasuta õigusabiteenust saab ainult klient, kes on Eesti Õigusbürooga kliendilepingu sõlminud.

Lepingutasu on 5 eurot.

Kes mind nõustab?

Meie meeskonda kuuluvad kümned kogenud ja kvalifitseeritud õigusnõustajad.

Klientidega korraldame kohtumisi viieteistkümnes Eesti Õigusbüroo kontoris: Haapsalus, Jõgeval, Jõhvis, Kuressaares, Kärdlas, Narvas, Paides, Põlvas, Pärnus, Rakveres, Tallinnas, Tartus, Valgas, Viljandis ja Võrus.

Kõige parema tulemuse oma küsimuse lahendamiseks saab siis, kui juristi poole pöörduda võimalikult varakult.

Lisainformatsioon: tel: 6 880 400; e-post.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments