Lääne-Eesti ralli tuleb tiheda konkurentsiga

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Eesti ralli 201739
Arvo Tarmula foto

Eile õhtul startis Haapsalu kaubamaja parklast Lääne-Eesti ralli – kahe võistluspäeva jooksul 10 kiiruskatset kogupikkusega 101,2 km, mida tuiskasid mõõtma viie riigi rallisõitjad.

Ralli favoriitideks on võistluse direktori Kalle Kruusma sõnul  Georg Gross – Raigo Mõlder oma Ford Fiesta WRC-ga. „Loodaks sellel võistlusel näha ka Rainer Ausi uue prototüüpauto kiirust,“ lisas Kruusma.
„Konkurents on kõva. On väga kiireid katseid ja ka väga tehnilist sõitu, kus iga sentimeeter võib maksta koha – metsa vahel on väga tehnilisi ja ohtlikke kohti,“ selgitas Kruusma.
Georg Gross läheb rajale musta Ford Fiesta WRC-ga, mis peaks tuttav olema kõigile ralliaustajatele – tegemist on Ott Tänaku endise võistlusautoga, mis on osalenud mitmetel rahvusvahelistel võistlustel.
Teisena stardib Rainer Aus valge Volkswageniga, mida võib nimetada mustaks hobuseks – Eestis on see esimene ja ainuke omataoline. Prototüüpautol on Volkswagen Polo kere ja kapoti all Mitsubishi sisu. Auto on sündinud Poolas. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.
 

Kaardid

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments