Mikk Lõhmuse valimisliit sai nime

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Mikk Lõhmus. Foto: Arvo Tarmula

Mihhail Korb Haapsalus 065 Mikk Lõhmus

Mikk Lõhmus. Foto: arhiiv

Lääne-Nigula vallavanema Mikk Lõhmuse moodustatav valimisliit sai nimeks Ühinenud Kogukonnad.

Valimisliitu kuulub 40 inimese ringis. „Seal on rohkem kui üks vallavanem ja rohkem kui üks koolidirektor, kuid kõige rohkem on ettevõtjaid,” ütles Lõhmus.

Lääne Elule teadaolevalt kuuluvad Ühinenud Kogukondadesse Oru kooli direktor Andres Kampmann ja Taebla gümnaasiumi direktor Jaanus Mägi, vallavanemaist peale Lõhmuse enda ka Kullamaa vallavanem Jüri Ott. Valimisliiduga ühinemist kaalub Martna vallavanem Tiiu Aavik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mis
6 aastat tagasi

on tehtud töö ja saavutused. Endiselt teed halvasti hooldatud, Ristile ei ole üldse investeeritud, inimeste eest Paliveres ei ole seisnud- raudtee planeering. Ei näe tulemust!

ometi
6 aastat tagasi

Milleks minna teravaks?Tänapäeval on töö ülesütlemine telefonisõnumi kaugusel.Mis juhtuma peab,see juhtub….
Vähemalt Mikk pole mingi nähvaja vaid küllaltki kultuurne suhtleja ,ja rahvas valib ta nimelt tehtud töö põhjal.Kindlasti valib!
Sest seda,et mitte keegi absoluutselt valima ei lähe ning tuleb välja mõelda uus süsteem asemele,ei juhtu niipea.Inimesed ei tea,kuidas jada katkestada ja kõik jätkub vanamoodi.

jaak
6 aastat tagasi

Lõhmus tahab ükskõik kuidas võimule saada. Pidage meeles üht tõsiasja kõik tema ümbert jooksevad minema. Lõhmus on üks otsustusvõimetu inimene. Ta isegi ei julgenud inimestele ise öelda et koht on koondatud vaid lasi seda teha teistel.RAVAS ÄRGE SÜGISEL KINDLASTI HÄÄLETAGE TEMA LIIDU POOLT

valimisliit
6 aastat tagasi
Reply to  jaak

tehakse selleks, et esikolmik võimujuurde pääseks ja oma taskuid täidaks, ülejäänud saavad pika nina ja mitte millegi eest see valimisliit ei vastuta, ainult katmata lubadused, papid lüpsavad rahvas selle meetodiga aastasadu, pole keegi seda paradiisi näinud ega sinna pääsenud

Vanad
6 aastat tagasi

Peerud ruulivad edasi! Nii need maalased jalga lasid!

ärasamärgi
6 aastat tagasi

Kogukond ja kogudus….Põhja -Läänemaa kogukondlik liit?Kui valid kedagi valimisliidu liikmeist,siis esmajärjekorras punktid Lõhmusele.Ja kellegi teisele siin neid anda tegelikult ei raatsigi.Vähemalt on haritud mees ja vaba nõukogudeaegsetest päranditest.
Saar — Junior ilmselt vallapeaks ei pürgi.