Al Bano Carrisi kontsert tõi Haapsallu tuhanded austajad

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile õhtul täitus Haapsalu piiskopilinnuse hoov hea muusika ja mõnusate maitsetega otse Itaaliast. Seda kõike olid tulnud nautima tuhanded inimesed üle Eesti.

Al Bano on oma 50. lavajuubelil jätkuvalt üks hinnatumaid Itaalia muusika viljelejaid üle kogu Euroopa. Eestisse saabus Al Bano tippmuusikutest koosneva saatebändi ja saatjaskonnaga. Õhtu peaesineja laulud “Felicita”, “Ci Sara”, “Tu Soltanto Tu” on tänaseni romantilise itaalia muusika sünonüümid, millele tuhanded kontserdikülastajad aktiivselt kaasa laulsid.

Peaesinejat soojendasid Itaalia muusikamaailma tõusvad tähed Mario ja Francesca.

Fotod: Martin Dremljuga, Monster Musicu ametlik fotograaf
Al Bano (Martin Dremljuga)

Al bano haapsalus ( martin dremljuga)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
20 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nii+ongi!
6 aastat tagasi

Miks ei alustata selliseid kontserte kunagi õigel st väljakuulutatud ajal?

Ühe hiti kloun
6 aastat tagasi

Ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes teaks sellelt härralt rohkem kui ühte laulu. Ega sellist ei annagi kaine peaga kuulata ju. Loomulikult on inimestel õlled ligi.

Kübe
6 aastat tagasi

Siiani pea valutab…ei saagi aru kas Albaanost või peedist.

Mari
6 aastat tagasi

Sorry. 09.01.17. Hannoveris, esines.

Mari
6 aastat tagasi

Mis nostalgia ja keegi ei mäleta ja ei esine? Demonstreerite siin oma suurt lollust. Juba aastaid esineb Al Bano taas Romina Poweriga. YouTubes aastanumbrite kaupa köik olemas. Sel aastal on einenud nad koos 06.01.17.Leipzigis 07.01.17. Hamburgis, 00.01.17. Hannoveris, 10.01.17. Nürnbergi Arenal. 08.02.17. laulis Al Bano Sanremo Festivalil. Vaadake YouTubest videot kus ta ise laulab ja saadab end klaveril “Di rose e di spine”. Väga südamlik laul,kahju et ta meile seda nüüd ei laulnud. Praegu on piletid müügil 29.07.17. Arena La Civitella- Chieti Itaalias kus ta esineb Romina Poweriga. Meil on tohutult vedanud,et maailma kuulus laulja külastas ka meie väikest Haapsalut… Loe rohkem »

valveirisejad
6 aastat tagasi

on asunud ametisse. Küll on inimesi palju ja autod pargitud ei tea kuidas. Inimestel joogid käes ja ei tea veel mida. Tundub, et valveirisejad istusid kodus, sest tegelikult oli äge pidu. Vaatasin kohe hoolega kuidas need autod siis pargitud olid. Ei näinud ühtegi väravat kinni pargitud olevat. Ühtegi purjakil inimest ei õnnestunud ka kohata ja hommikuses liiklusteates ei öeldud maha, et oleks liikluses midagi juhtunud. Ärge virisege ilmaaegu, endal ka kergem!

Pendli-Endel
6 aastat tagasi

Mida te virisete, kõik oli tasemel!

videot vaadates
6 aastat tagasi

paneb jätkuvalt imestama ,et ikka peab inimestel kontserdi ajal olema käes õlle või dzinn…kas kuidagi normaalselt ei saa kontserdil olla või?Rahvas ikka kohutavalt tuim,,mõni ikka suutis oma käsi dzinniga liigutada.Ja ikka need putkad,putkad…Kas teatrisse ja kinno vötate ka ölle kaasa??? Ei paistnud küll,et inimesed vaimustuses oleks olnud.Lihtsalt reklaam massidesse ja rahvas tormab kohale,sest tuttavad ju lähevad,,,låhen ka.Pole neil mingit vaimustust enam sellest Al Banost,enemus ei mäleta, ei tea aga kui on massiüritus,peab ka minema.Ei pea.

mnjah
6 aastat tagasi

Korraldajad võiksid mõelda ka teiste inimeste peale,mitte ainult vipid ei vaja istekohti ja ekraanid olid ka liiga madalal ning väiksed,osad inimesed ei näinud midagi.Tänu vippidele olid söögiputkad paigutatud lavale ja tasulised istekohad kõrgusid seal kus tavainimesed oleks saanud oma tagumiku maha panna. Väga halb korraldus ja vale paigaldus.

eks
6 aastat tagasi

see rohkem selline nostalgia on…..ei ole kuulnud, et ta praegu aktiivselt esineb

arvamus
6 aastat tagasi

Olen selle “italiaanoga” 80-ndatel suureks kasvanud, üks väheseid välismaa muusikaid, mis siis meie maile jõudis. Võrreldes eemise aasta Toto kontserdiga, siis see meeldis mulle rohkem. Retrobestil saab teda uuesti nautida. Vähemalt ilm ei olnud nii arktiline kui aasta tagasi. Ja see on igaühe enda asi, kuhu või kellele ta oma raha annab. 19 euro eest oli asja küllaga. 50 euro eest ma kindlasti taolisele kontserdile ei lähe, isegi mitte “italiaanot” kuulama.

juss
6 aastat tagasi
Reply to  arvamus

Kus sul see Toto oli?! Võrrelda Totot mingite itaalia klounidega?!!!!

Unesnôiduja
6 aastat tagasi
Reply to  juss

Juss sa oled lihtsalt loll

juss
6 aastat tagasi
Reply to  Unesnôiduja