Ülevaade: Haapsalu linnatänavate asfalteerimise tähtajad

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

teeremont

Haapsalus on praegu teeremonte nii vanalinnas kui ka Tallinna maanteel. Linnavalitsus avalikustas möödunud nädalal teede uuesti asfaldi alla saamise tähtajad.

Asfalteerimise tähtajad:

1. Nurme tn – 26. mai.

2. Jaani, Kooli, Vee ja Suur-Mere tänav kuni Viieristini – 2. juuni. Enne asfalteerimist korrastatakse Kooli ja Suur-Mere tn kõnniteed.

3. Saue tn algkooli poolne kõnnitee on korrastatud ja asfalteeritakse 9. juunil.

4. Rüütli tn – asfalteeritakse 9. juunil ja korrastatakse ka kõnniteid.

5. Lihula mnt, Õpetaja tn, Tamme tn kuni Lihula maanteeni – osaliselt asfalteeritud, kuid lõplik tähtaeg on 16. juuni.

6. Kokkuleppimisel on Suur-Mere tänava asfalteerimine kuni Supeluse tänavani. Korrastatakse ka osaliselt Promenaadi poolsed kõnniteed.

7. Tamme tn ristmik: lepingu tähtaeg on 8.juuli. 23.juuniks on ristmik asfalteeritud ja sõidetav. 3.-4. juuni tehakse mõlemad sõidusuunad lahti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
48 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lugenu
6 aastat tagasi

On ikka Haapsaluga jama, hommikul lähed – päike vastu, õhtul tulles – sama värk. Telliks linnapealt pilves päeva või koliks mujale.

!
6 aastat tagasi

Sügisel on võimalik uus ja parem linnavalitsus valida, ärgem siis seda võimalust maha magage.

kuulge
6 aastat tagasi

inimesed, ega siis linnapea ei saa ometigi tööstust ja tehast ehitada. Olid ju kasvõi juhtmeköidised, aga omanikud otsisid veel odavama tööjõuga koha ja kolisid tehase minema. Süüdistada selles, et suvel põhiline tegevus on suunatud festivalide ja laatade, veini ja muude suvepidude poole on vägagi hea, sest on ometi mingigi aeg aastas, mis ettevõtjatele ja toilustusega toimetajatele sisse toob. Iialgi ei usu,et Haapsalusse kunagi mingi kontsern või tehas ehitatakse. Elame väikses vaikses kuurortlinnas,kus meri vastu tuleb ja liiklus käib n.ö. ühele poole ja see määrab ka midagi.

kodanik
6 aastat tagasi

Just! Kolm aselinnapead, mõni neist ainult iluleb, aga see on meie linnavalitsuses normaalne. Seal, kus tööd peab tegema, oleks sellistele ammu ust näidatud.

Toivole
6 aastat tagasi

mis tähendab võtke ja tehke ? Meil on ju selleks inimesed palgal,kes peaks linna arendama.Väikses linnas kui ma ei eksi vähemalt kaks-kolm aselinnapead,lisaks muud spetsialistid.Ega nemadki tule minu tööd ära tegema…..

lp
6 aastat tagasi

Tüüpiline vingujate koor.Linnapea peab teile kõigile 1500€ tõõkoha looma ja käekõrval kohale viima.Ja ühe nädalaga kõik torud äravahetama ja teisega asfaldi peale panema.

Feisspuuk
6 aastat tagasi

Vaadates linnapea tegemisi siis külmal aal üritab ta rohkem soojal maal meie linnaelu edendada.

eelmisele
6 aastat tagasi

ega siis elu linnas ei tähenda ainult festivale ja üritusi.Inimestel on vaja tööd, võimalusel mitte Tallinnas ja Soomes.Tööstust on hädasti vaja arendada.Inimene liigub töö järgi.Üritused ei ole kindlasti see,mille nimel ma perega Haapsallu kolin.Olemegi üritustes nagu kinni jäänud.Arvame,et meil on siis veinipidu,ameerika autod….aga tegelikult on seisak.

nõus
6 aastat tagasi
Reply to  eelmisele

Need üritused, mida eelmine nimetas, toimuvad suviti. Talvel on täielik vaikelu. Kuigi jah, linnapea oma saavutustes räägib talvistest “suurüritustest” Vene laat ja Šoti viskipäevad. Olgem ausad, mis suurüritused nad ikkagi on? Laat kestab kõigest kolm-neli tundi ja viskipäevad ei ole mõeldud pereürituseks, vaid rohkem linnapeale eputamise kohaks (šoti seelik seljas) Kui keeks ka talvel kultuurielu, linn toimiks konverentsikeskusena (jällegi oluline vaba aja sisustus) vms, siis tuleks ka talvel inimesed siia.. Haapsalusse on vaja aastaringseid töökohti, et siinne rahvaarv tõusma hakkaks.

Toivo
6 aastat tagasi
Reply to  nõus

Aga võtke kätte ja tehke ise siis need konverentsikeskused,tööstused ja üritused, mis kõigile tööd annavad! Mida siin lõugu viga laksutada. Tüüpilised vingatsid, et ikka on teie hädades kõik teised süüdi.

Toivole
6 aastat tagasi
Reply to  Toivo

Ära pahanda, aga linnapea peab eelkõige initsiatiivi üles näitama. Vaata ja uuri, kuidas Viljandis asjad on edasi läinud, linnapea on hingega ettevõtluse turgutamise juures, kuigi hariduselt kultuuriinimene.Kui on tahet, siis tulevad ka inimesed järele. See, et linnapea käis ja käib vast ikka veel Itaalias veine maitsmas, ei anna meie inimestele aastaringset tööd.

no just
6 aastat tagasi
Reply to  Toivole

minu meelest sobiks meie linnapea hästi kultuurivaldkonna aselinnapeaks kandideerima. Hetkelgi kõik pr Põllu ülesanded enda peale võtnud.

paha
6 aastat tagasi

lugu, kui väikese linna inimesed on nii teada-tuntud omavahel,et saab eriti isiklikuks susimiseks jutuotsa ülesvõtta. Mina siia linna mõnedaastad tagasi elama asununa vaatan oma silmadega linnas liikudes, ei ole LV kellegagi tuttav ,muidugi linnapea ja maavanem on ürituste ja meedia kaudu teada, et tänavate ja teede osas ikkagi parandused toimuvad ja Hr Sukles on ikka väga energiline ja tegus mees, kõikjale teda jätkub ja püüab kõikidest võimalustest ürituste ja festivalidega linnal elu sees hoida ja edasi viia.

???
6 aastat tagasi

Uued erakonnad:Ojulandi,Leito jne parteid?