Eesti Post lõpetab postkontorites ajalehtede müügi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

eve_mand_uuemoisa_postkontor_foto_arvo_tarmula

Postkontor. ARVO TARMULA

Omniva kaubamärgi all tegutsev riiklik logistikafirma Eesti Post AS lõpetab postkontoris ajalehtede müügi, viidates et see tegevus ei ole ettevõttele kasumlik, kirjutab Postimees.

"Perioodika üksikmüügi mahud postkontorites on niivõrd väikesed, et tänasel päeval kulub edasimüügi tegevusele rohkem, kui me sellest tulu saame," ütles Eesti Posti postiäri valdkonna juht Mari Allese lehele.

Allese viitas viletsale koostööle OÜ-ga Lehepunkt, mis vastutab selle eest, et ajalehed-ajakirjad jõuaksid igal hommikul trükikodadest supermarketitesse, kauplustusse, postkontoritesse ja mujale. Lehepunkti tegevjuht Kristo Heinmaa ütles samuti, et koostöö lõppes, kuna kaks osapoolt ei jõudnud edasistes koostöötingimustes kokkuleppele.

Kuigi Eesti Post lõpetab perioodika üksikmüügi, on jätkuvalt võimalik nii postkontorites kui ka postipunktides vormistada perioodika- ning ajalehetellimusi.

Perioodika ja ajalehtede üksikmüügi lõpetamine toimub kolmes etapis – mõnedes postkontorites lõppes see aprilli alguses, kuid augusti alguseks on edasimüük lõpetatud kõigis postkontorites üle Eesti.

Eesti Postil on üle Eesti 319 postiasutust, neist 142 postkontorid ja 177 postipunktid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jah
6 aastat tagasi

aga Omniva hoolib…

Kuglimugli
6 aastat tagasi

Eesti Post lõpetab ise ennast ka varsti. Hakkab mõtte jõul liikuma. Mis tal muud üle jääb.