Veikko Kõrv lahkub koolijuhi kohalt

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

veikko kõrvVeikko Kõrv. Foto: arhiiv

Noarootsi vallavalitsus on kuulutanud välja konkursi Noarootsi kooli direktori koha täitmiseks.

„Praegune direktor Veikko Kõrv andis lahkumisavalduse. Ta on öelnud, et tahab olla rohkem koolitaja ning direktoritöö kõrvalt ei piisa tal selleks aega,” ütles Noarootsi vallavanem Triin Lepp.

Lepp ütles, et tal on väga kahju. Uuendusmeelse direktorina hakkas Kõrv kooli moodsamaks muutma, aga töö jäi pooleli. „Näiteks õppekavade sidusus – ainete omavahel sidumine, digilahendused koolis,” ütles Lepp.

Kõrv juhtis Noarootsi kooli mullu jaanuarist. Enne seda oli ta Vormsi kooli direktor. Kõrvalt endalt ei õnnestunud kommentaari saada. Noarootsi kooli direktori kohale saab kandideerida 15. juunini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jens
6 aastat tagasi

vahva mees, aga lendas kui põhjatuul punktist A punkti B, kohutav mõtete leidja, elluviimisega veidi tagasihoidlik, veidike mõtlematu, vahva muidu ikka.

vormsikas
6 aastat tagasi

kahju, et Vormsist ära läks. Seisis kahe jalaga maa peal.

Di
6 aastat tagasi

Samuti Wiedemanni Gümnaasiumist mäletan teda. Tõeliselt hea õpetaja. Olen alati mõelnud, et veab ikka neil õpilastel, kelle koole ta juhtima on asunud. Ei tea, millest see pidev kohavahetus… Õpetajana ülimeeldiv mälestus muidu nii tüütust keskkooliajast.

Melka
6 aastat tagasi

Üks kõige normaalsemaid õpetajaid keda tean. Oli Widemannis ja tõsiselt müts maha. Tubli mees oli.

noh
6 aastat tagasi

Ei ole enam nõuka aeg, et vaata kui tubli 35 aastat on meie kolhoosis töödanud..

Hunt Kriimsilm
6 aastat tagasi

Nüüd vist hakkab ring Läänemaal täis saama. On veel mõni kool mida “juhtinud” ei ole? Milleks üldse valitakse selline inimene kes tööl ei püsi?

appike
6 aastat tagasi

kas see inimene üldse mõnel töökohal püsib? Tore inimene muidu…kahju.