Lääne Elu paberleht teisipäeval, 30. mail

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel3005001

Alkoholiturism kärpis Lihula poepidaja kasumit

Valitsuse alkoholipoliitika ja kahaneva kasumi kiuste hoiab Lihula tarbijate ühistu väikeste maakohtade poode lahti ja peab plaane, milliste toodete või teenuste abil oma konkurentsivõimet suurendada. Loe Lääne Elu paberlehest.

Läänemaa tantsulisi ei takista ükski piir

Ei takista vallid, kraav ega haldusüksuste piirid, kui Läänemaa rahvatantsijad tahavad kokku tulla, et üks suur pidu pidada. Loe Lääne Elu paberlehest ülevaadet Läänemaa tantsupeost.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
seltsimehed
6 aastat tagasi

Kübega nõus! See mis linnatänavatel toimub ei kannata päevavalgust,aga pimedas ei julge üldse sõita. Võin ka lapsevankriga jalutada,aga selle rappumise peale hüppab laps ka vankrist välja.

Kodanik
6 aastat tagasi

Kes kannatab, see kaua elab. Mind kül ei häiri, et tänavad üles kaevatud. Kas meil tänavaid vähe, et mujalt sõita ei saa? Või ei oska ja tea?

peab läbima just neid tänavaid
6 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Nii lihtne see kõik ei ole. Tänavaid küllaga, aga paraku on need vanalinnas suures osas ühesuunalised. Igapäevaselt seal elades pole valikuid, et koju pääseda. On ikka nuhtluseks praegune olukord küll, aga no, eks elame üle. Teine asi on see, et kui hakatakse neid teid korda tegema lipp lipi peal ja varsti kõik need kaevatud kohad ära vajuvad, vot siis saab tõeline kuumaastik olema.

Kalle
6 aastat tagasi

Kübe. Tule,lähme jalutame ja vaatame üle. Helistada kardad seepärast,et siis saadakse teada,et kes iga teise idootse kommentaari taga on?
Nii kõva mees õiendama ja seletama aga lahtiste silmadega liikuda ei oska.

Kallele
6 aastat tagasi
Reply to  Kalle

Mida sa Kübet hurjutad, temal ju õigus? Kui oled linnavalitsuse või veevärgi ametnik, siis julge ennast ka tutvustada. See, millest Kübe räägib ei tekita ainult temale probleem. Jääb arusaamatuks, kuidas linna juhid nii tuimalt kõike pealt vaatavad? Veevärgi juhataja muudkui lubab ja lubab, aga mida te selles suhtes ette olete võtnud, et lõppeks rahva lollitamine? Saan aru, et linnapea võib-olla on juba Itaalia veinide aurude all, aga maja on igasuguseid asjamehi täis, kes võiksid linnas ka liikuda ja näha, mis toimub.

Kübe
6 aastat tagasi

Miks peaks helistama kui lehes on selge sõnaga öeldud, et saab. Täna on vanalinn ikka nagu sea songermaa. Sa Kalle jaluta ise kõrvaltänavatel vanalinnas ja kui jalutada ei viitsi siis sõida autoga ja helista kuhu vaja.

Kalle
6 aastat tagasi

Sa kübemeke jaluta linnas ringi ja siis plärtsu. Või võta telefon ja helista ning küsi! Kõva mees kommentaariumis kõvatama.

Kübe
6 aastat tagasi
Kübe
6 aastat tagasi

Kui ma õieti mäletan, siis hiljuti oli artikkel kus Veevärgi pealik kilkas ja lubas, et kuu lõpuks on vanalinn asfalteeritud. 1 päev on veel jäänud. Mehe sõna ei maksa midagi nagu näha ja oligi arvata…..

Kodanik
6 aastat tagasi

Eks ikka sellepärast, et kaevatakse veel.

Megesh
6 aastat tagasi

Et mix ei asfalteerita tänavaid???
Asfalteeritud ja siledad tänavad on pursuide väljamõeldis,meie oleme siin lihtsad tööinimesed 400 euruse kuupalgaga.
Meil on unistused serverikeskusest,amööbikujulisest spaast,raudteest,Põhjamaade Veneetsiast,töötavatest pabulastest,araabia keelsest Haapsalust ja Käsu Taavi naiste varjupaigast ning uuest ja uhkest linnasaunast ja täie mõistusega linnapeast…

astronaut
6 aastat tagasi
Reply to  Megesh

ja kosmodroomist

Arusaamatu!
6 aastat tagasi

Miks ometi ei asfalteerita Haapsalu tänavaid, ammu on kaevetööd lõppenud aga tänavad näevad välja nagu 100 aastat tagasi! Nädalavahetusel tuleb linna tuhandeid külalisi aga autoga sõita üldse ei saa.