EELK aasta juhatuse esimees on Haapsalu koguduse juht Madis Kütt

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Madis Kütt Foto Eesti KirikMadis Kütt. Foto: Eesti Kirik

Haapsalu Püha Johannese koguduse juhatuse esimees Madis Kütt valiti reedel 2016. aasta juhatuse esimeheks, teatas Lääne praost Leevi Reinaru.

Madis Kütt on Haapsalu koguduse juhatuse esimees 1992. aastast.

„Ta on pühendunud koguduse teenimisele ja kirikutööle,” kirjutas piiskop Tiit Salumäe Facebookis. „Ka väljaspool kogudusetööd on ta teeninud ära usalduse.”

Juhatuse esimehena on Madis Küti korraldada koguduse majanduselu. Praegu on kogudusel suurema tööna käsil kogudusemaja renoveerimine. Kütt laulab koos abikaasa Tiinaga ka koguduse esinduskooris Toomkoor.

Kütt valiti aasta juhatuse esimeheks kaheksa kandidaadi seast. Iga praostkond sai esitada ühe kandidaadi, Küti esitas Lääne praostkond, selgitas praostkonna sekretär ja Lääne-Nigula koguduse juhatusse esimees Tiina Võsu.

„Madis on teinud oma tööd väga tublisti,” sõnas Võsu. „Ta on EELK kirikogu saadik, majandusnõukogu ja Lääne praostkonna nõukogu liige.”

Läänemaal on aasta juhatuse esimehe tiitli saanud kaks inimest: Tiina Võsu ja Madis Kütt.

Aasta juhatuse esimees valiti reedel Tartus koos EELK kongressiga peetud juhatuseesimeeste konverentsil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Külamees
6 aastat tagasi

Rahvas kas te tõstamenti ka lugenud olete?Kõikse tegusam apostel Paulus sai ka sääl kristlasi taga kiusanud Saulusest. Tegija jääb tegijaks noh.

juss
6 aastat tagasi

kommunist on surmani kommunist!

jussike
6 aastat tagasi
Reply to  juss

endast räägid või?

reisisell
6 aastat tagasi

Inimene peab kõik ametid järgi proovima, kus sa muidu tead, mis su kutsumus on või milles oled tõeliselt hea. Mõne mehe tööraamat oli vanasti nagu reisiselli matkapäevik, mis tähendab julgust võtta vastu uusi väljakutseid nagu nüüd öeldakse.
Inimese muutmine on kuritegu, aga muutumine on arenemine.

jass
6 aastat tagasi

Ta oli Külvaja kolhoosi Nõukogude Liidu partei sekretär! No kui kiiresti ajad muutuvad. Aga tegelikult ka litsist võib inimene saada.

lts
6 aastat tagasi
Reply to  jass

tegelt ei saa

tiitel
6 aastat tagasi

See on nagu aastaema valimine või… Ei saa ka jumalasulased sellest üle ega ümber. Aga eks me kõik vajame siin ilmas jumalikku valgustust.