Korb: toetan Eesti julgeolekupoliitika aluspõhimõtteid ning kuulumist NATOsse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Mihhail Korb (urmas lauri)
Mihhail Korb Haapsalus. Foto: Urmas Lauri

Riigihalduse minister Mihhail Korb kinnitas, et toetab Eesti julgeolekupoliitika aluspõhimõtteid. Korbi sõnul peab Eesti olema NATO aktiivne liige ning panustama alliansi töösse, sest ühtne ja tugev liit on Eesti kaitsevõime oluliseks aluseks.

Korb vabandas oma Haapsalu esinemise eest. „Kinnitan siinkohal, et toetan täielikult Eesti kuulumist NATOsse ning meie liitlaste tööd ja kohalolekut Eesti kaitsevõime tugevdamisel,“ rõhutas Mihhail Korb. „USA, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hispaania, Taani ja teiste liitlaste toetus on nähtav ja oluline.“

Korb selgitas, et oma sõnavõtus pidas ta silmas eelkõige tugeva ja iseseisva kaitsevõime arendamise olulisust. „Eesti liikmelisus NATOs on tugevdanud meie julgeolekut, oleme saanud nii praktilist kui ka poliitilist toetust oma julgeolekupoliitika eesmärkide täitmiseks ning pean seda meile väga oluliseks,“ kinnitas Korb.


Vt ka: "Minister Korb rakendati Haapsalus valimisvankri ette"

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hardi
6 aastat tagasi

Ole mees ja ütle seda ka venekeelses ajalehes.

valitsus või asi?
6 aastat tagasi

et siis räägin nii nagu mulle kasulik.

.
6 aastat tagasi

Seda teist seisukohta oli oodata. Egas eestlastele saa sama juttu puhuda mis venelastele.