TS Laevad kaldapersonal läbis liikluse reguleerija pädevuskoolituse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

TS Laevad OÜ valmistub suviseks kõrghooajaks ning tellis kaldapersonalile liikluse reguleerija pädevuskoolituse, et tagada sujuv sõidukite laevale juhatamine, teatas Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsioonijuht Sirle Arro.

TS Laevade kaldapersonal ehk 11 sadamates tegutsevat teenindusspetsialisti läbisid edukalt liikluse reguleerija II pädevusastme koolituse. Koolitusel käsitleti tööks vajalikke teemasid nagu reguleerija tegevust reguleerivad õigusaktid ja nende sätted, reguleerija ülesanded, kohustuslik ja soovituslik reguleerija varustus, sealhulgas raadiosaatjate kasutamine, ohud liikluses ja reguleerija turvalisus. Lisaks teooriale tehti ka praktikas läbi reguleerija märguanded ja liikluse reguleerimine erinevates olukordades.

“Usume, et meie töökas kaldapersonal, kes on edukalt läbinud liikluse reguleerija II pädevusastme koolituse ja eksami ning omavad vastavat kutsetunnistust, suudab kõik reisijad sujuvalt laevale juhatada ning muuta sellega reisijate kogemus mugavaks ja meeldivaks,” ütles Arro.

IMG_1906
Foto: TS Laevad
IMG_1907
Foto: TS Laevad
IMG_1908
Foto: TS Laevad
IMG_1909
Foto: TS Laevad
IMG_1910
Foto: TS Laevad
IMG_1911Laevasaba Rohukülas (urmas lauri) (1)
Laevasaba vajab reguleerimist. Foto: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
urve
6 aastat tagasi

Kes siis täna sadamast pealelaadimist juhivad kui mitte nemad? Foore lülitavad, sõidukite arvu järgivad, broneeringuid kontrollivad, hilinejaid ootavad, magajaid äratavad? Ega radade liikumise järjekord polegi meie mõelda ega sõna sekka öelda, selle annab ette laeva meeskond. Pole praamile minejale midagi keerulist- tunne märki “peatu ja anna teed”, stoppjoont, raja numbrit, foorituld, reguleerija märguannet ja kõik

irwe
6 aastat tagasi

No loodaks et tulevad kunagi sadamatesse ka siis pealelaadimist juhtima – praegu küll aru ei saa kes mida seal juhib – pealepanek on kõike muud kui arukas