Marimetsa Kapp algab Ruila rattamaratoniga

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

marimetsa kapp

Foto erakogu

Sel nädalavahetusel saab avapaugu Lääne-Eesti rattamaratonide sarja Marimetsa Kapp XII hooaeg. Teist aastat Fixus Sport Marimetsa Kapp nime kandva sarivõistluse esimene etapp toimub pühapäeval, 21.mail traditsiooniliselt Ruilas.

Võistluskeskus avatakse hommikul 10.30 Ruila Spordihoone juures, kus jagatakse stardimaterjale ning hilistel otsustajatel on veel võimalik lisada end stardiprotokolli. Samas saab ka veel kogu hooajaks registreeruda. Eelregistreerimine võistlustele (http://registreeri.paralepa.ee/et) lõpeb kolmapäeval, 17.mail.

Pühapäevased võistlused algavad kell 12 lastesõitudega. Põhidistantside, 40 km ja 25 km stardid antakse vastavalt kell 13.00 ja 13.40.

Põhidistantside sõitjad saavad nautida vaheldusrikast maastikku: kruusateed, metsa- ja põlluteed, rohumaid. Rada sobib hästi nii adrenaliini otsijale kui looduse nautijale. Ka ilm tundub seekord rattureid soosivat.

Raja tundmise eeliseid saavad kasutada need tragid, kes võtsid osa rajatutvustusüritusest 14.mail. Kes pidasid kohaleolekut paljuks, saavad radadega tutvuda virtuaalselt kaardilingil.

Neid, kellel Ruilasse ei õnnestu tulla, ootavad korraldajad sarja järgmistele rattasõitudele:

11.06 Märjamaa VII rattamaraton

25.06 Palivere XII rattamaraton

05.08 Vormsi VI rattamaraton

19.08 Hiiumaa VI rattamaraton

10.09 Matsalu X rattamaraton

17.09 Kullamaa XIV rattamaraton

07.10 Karujärve VII rattamaraton

Uudised

Hiiumaa etapile järgneval päeval, 20. augustil (pühapäev) kutsuvad korraldajad kõiki osalema jätkuüritusena kuni 3-liikmeliste võistkondade rattaorienteerumisvõistlusele “Hiiumaa rattaseiklus”

Palivere, Kullamaa ja Karujärve rattamaratonidel on täiendavalt kavas distants 60+ kilomeetrit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments