Martna vald võtab laenu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tiiu Aavik

Martna vallavanema Tiiu Aaviku sõnul tuleb soojatrass igal juhul välja vahetada. Foto: Urmas Lauri

Martna vald otsustas veel enne ühinemist võtta 190 000 eurot laenu, et vahetada välja soojatrass, remontida katlamaja  ja vahetada välja keskküttekatel.

Katlamaja kütab kolme kortermaja ja lasteaeda. „Majad on elanikke täis,” ütles Martna vallavanem Tiiu Aavik.

190 000 eurot laenu võtab vald kümneks aastaks. Pool summat loodetakse saada KIKi toetusena. Vastust tuleb 1. augustiks. „Minu unistus on, et sügisel saaks töödega pihta hakata. Teine variant oleks tuleval kevadel,” ütles Aavik.

Kui vald KIKist toetust ei saa, tuleb soojatrass Aaviku sõnul ikkagi ära vahetada.

Laenu võtmise poolt olid kõik volikogu liikmed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
36 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Prada
2 aastat tagasi

Tere päevast, kas vajate laenu? näiteks laen oma osakonna tasumiseks, üüri maksmiseks ja finantsprobleemide lahendamiseks, siin on teile võimalus, Hope pakub kodulaenu, ärilaenu, kommertslaenu, stardikapitalilaenu, ehituslaenu, autolaenu, hotellilaenud jms 2% intressimääraga iga -aastase tagasimakse kohta. Hope -laen võtab maksimaalselt {24} tundi, et jõuda kõigi heakskiidetud klientideni, võtke meiega ühendust aadressil tinvestor53@gmail.com WhatsApp “: +16892107004

alejandro alena
3 aastat tagasi

Olen eralaenu laenuandja, pakun igasuguseid laene vähem kui 24 tunni jooksul. Lisateabe saamiseks võtke minuga kohe ühendust;

MEIL: alejandroalena1@gmail.com

Ashton dillon
3 aastat tagasi

Taotle kiirlaenu !!!!!!!!!

Kas otsite vahendeid krediidi ja võlgade tasumiseks? Kas leiate end a
natuke vaeva tasumata arvetega ja ei tea, kuhu minna või kuhu minna
pöörduda? Aga kui leiate usaldusväärse võlgade konsolideerimise ettevõtte, kes seda suudab
aitame teil vähendada igakuist osamakse, nii et teil oleks taskukohane
tagasimaksevõimalused ja ka hingamisruum aasta lõpus
kuu ja arved tuleb maksta? Ashtondillonfirms on kindel, et laenukodu on
vastus. Vähendage oma makseid, et leevendada igakuiseid kulusid. Huvi korral lahkelt WhatsApp +1 (347)808-5696 VÕI e-post: ashtondillon250@gmail.com

ZACK WILLINGTON
4 aastat tagasi

Mi nombre es Yanira Evie, una madre soltera, antes de que mi esposo muriera dejándonos con una gran deuda, estaba tan confundida y frustrada sobre cómo pagar la enorme deuda. Un día, cuando estaba en línea, encontré un testimonio de (Porter troxell) sobre cómo ZACK WILLINGTON lo ayudó con un préstamo. Entonces solicité un préstamo de € 85,000 EURO con una duración de 5 años de la Compañía a través de su correo (zackwillingtonloanfirm@gmail.com). Cuando solicité el préstamo, voté a DIOS que si obtengo el préstamo lo haré Para mi gran sorpresa, que el mundo sepa lo que hizo por… Loe rohkem »

Karin Sabine
4 aastat tagasi

Kas sa oled ärimees või naine? Kas olete rahalises segaduses või vajate raha oma ettevõtte loomiseks? Vajadus maksta laene Oma võlg või tasuda oma arveid või alustada kena äri? Kas teil on madal krediidiskoor ja teil on raske saada kapitalilaenu kohalikelt pankadelt / teistelt finantsasutustelt? Sa pead ühe laenu või mis tahes põhjusel rahastama meile sabinhelps@gmail.com

Alexander Gavin
4 aastat tagasi

Oleme kristlik organisatsioon, mis on loodud selleks, et aidata inimestel abivajadusi, näiteks rahalist abi. Nii et kui te läbite rahalisi raskusi või olete rahalises segaduses ja teil on vaja oma ettevõtte käivitamiseks vahendeid või peate laenu andma tasuda oma võlad või tasuda oma arved, alustada kena äri või on raske hankida kohalikelt pankadelt kapitalilaenu, võtke meiega ühendust e-posti teel (alexandergavinloanfunds@gmail.com), et Piibel ütleb: “Luke 11:10 Igaüks, kes küsib, saab; kes otsib otsimist; ja sellele, kes lööb, avaneb uks. “Nii et ärge laske sellel võimalusel teid mööda minna, sest Jeesus on sama eile, täna ja igaveseks rohkem.
Tervitab
Juhtimine
E-post: (alexandergavinloanfunds@gmail.com)

Marcus & Millichap
4 aastat tagasi

Tere, daamid ja härrad, kas teil on vaja kiiret laenu? Kas vajate laenu oma ettevõtte või projekti alustamiseks või maja või auto ostmiseks? Kas teil on vaja laenu oma võlgade kustutamiseks või arvete maksmiseks? Kui teie vastus on jaatav, siis soovitan teil kiirlaenu saamiseks võtta ühendust Marcus & Millichapiga (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)   Pinnacle Finance Group on ülemaailmne laenuorganisatsioon, mis on pühendunud kiiresti tagatud ja tagamata sularahalaenudele eraisikutele ja ettevõtetele subsideeritud intressimääraga 3%. Oleme aidanud arvukalt inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kogenud finantsraskusi. Kui te meiega taotlete, pöördute oma usaldusväärse ettevõttega, kes hoolib teie rahastamisvajadustest. Me hoolitseme teie üle kogu… Loe rohkem »

fred
5 aastat tagasi

Hangi oma 3% laen 48 tunni jooksul

Kas vajate kiiret laenu oma äri või mis tahes eesmärgi rahastamiseks? oleme sertifitseeritud ja seaduslikud ja rahvusvahelised litsentsitud laenuandjad Pakume ettevõtetele, ettevõtetele ja üksikisikutele laene soodsa intressimääraga 3%. Oleme sertifitseeritud, usaldusväärne, usaldusväärne, tõhus, kiire ja dünaamiline. Ja koostöö finantsiliselt kinnisvara ja mis tahes liiki ettevõtluse rahastamiseks, võtke meiega ühendust täna Fred Larry laenufirma; Saatke meile nüüd: (fredlarryloanfirm@gmail.com) või (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

Mis number: +2347061892843
Skype: fredlarry12

Allkirjastatud
Manager
Härra Fred Larry

Thomas
5 aastat tagasi

Tähelepanu!

See on registreeritud valitsuse heakskiidetud ja litsentseeritud laenuandja veebipõhine reklaam, mis annab mitmesuguseid laene, näiteks hüpoteeklaenu, ärilaenu, autorilaene ainult tõsistele ja huvitatud isikutele väga madala hinnaga 3% intressimääraga. Taotlege nüüd oma laenu. Kui olete huvitatud, võtke ühendust e-posti aadressiga: Thomasfrankfirms@gmail.com
Tänan,
Thomas

WE OFFER ALL KIND OF LOANS
5 aastat tagasi

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )