Avakülg » Galeriid, Majandus, Pealugu, Uudised » Galerii: Lihula ettevõtluspäev “Piiridest välja”

Galerii: Lihula ettevõtluspäev “Piiridest välja”

 

Lihulas Narma vaibavabrikus kohtusid ja ja jagasid reedel kogemusi kohalikud ettevõtjad.

Fotod: Mirjam Varik

ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik narma. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik IMG_5145 ettevõtluspäev. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik bekmann. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik piia saak. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik bekmann. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik

Kommenteeri

Viimased uudised

css.php

© 2017 Lääne Elu. All Rights Reserved.