Haapsalu staadionil oli heategevuslik teatejooks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

teatejooks

Haapsalu teatejooksu start. TÕNU PARBUS

Neljapäeval  jooksid ligi 300 Läänemaa noort liikumisvõime kaotanud laste ravi toetuseks.

Neljapäeval oli samaaegselt 25 linnas heategevuslik teatejooks, mis toob liikumisvõime kaotanud laste ravi toetuse nimel jooksma rekordiliselt ligi 12 000 põhikooli noort. Haapsalu teatejooksu avas Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse laste taastusarst Ülles Kruus.

Sellel aastal olid jooksul Haapsalu koolid, Kullamaa keskkool, Lihula gümnaasium, Nõva kool, Oru kool ja Ridala põhikool.

Teatejooksuga kogutud annetused lähevad liikumisvõime kaotanud laste raviks Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses.

Tänavune jooks toetab 8aastase Aleksei ja 17aastase Matsi ravi. Mats on varem ka ise teiste laste aitamiseks teatejooksul osalenud, kuid kolm aastat tagasi kaotas ta südame seiskumise tõttu nii liikumis- kui ka nägemis- ja kõnevõime. Aleksei kaotas liikumisvõime sügisel põetud haiguse tagajärjel. Mõlemad vajavad taastusravi tavapärasest suuremas mahus. Kolmandik kogutud summast läheb teiste liikumisvõimetute laste ravi toetuseks Haapsalu taastusravihaiglas.

Liikumisvõime kaotanud laste ravi toetada, helistades heategevusnumbril 900 7777 (ühe kõne hind on 7 eurot).

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments