Haapsalu Hingepesa pood sulgeb uksed

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Raili pood (1)

Hingepesa poe pidaja Raili Friedemann. ARVO TARMULA

 

Kolm aastat tagasi esimest korda uksed lahti teinud, vahepeal suletud olnud ja viimased kuud Stressivabas keskuses tegutsenud HIngepesa pood paneb uksed kinni, teatas poepidaja Raili Friedemann.

„Kuus kuud Hingepesa poes on olnud imeline rännak. Kui palju tänulikke silmi ja rõõmu, et lõpuks on Haapsalus pood, kust saab osta kohalikku looduskosmeetikat,” kirjutas Friedemann Lääne Elu toimetusele saadetud kirjas.

Poepidaja ütles, et on jäänud lapseootele ja kolib seetõttu Saaremaale.

„Jah, poe sulgemise taga ei ole muud kui perenaise peatselt emaks saamine ja Saaremaale kolimine. Jah, poel läheks edasi väga hästi! Suvel kindlasti, sest ka raske talv on üle elatud,” kirjutas Friedemann.

Hingepesa pood müüb kodumaist looduskosmeetikat, samuti esoteerikakaupu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tiri ja tõmba
6 aastat tagasi

Oi,Pook, selleks, et leida rahakas härrasmees tulebki pudipadiga tegeleda. Arukas naine teab, et kui soovid oma ellu armastust tõmmata või hoida oma kodu armastuse energias, siis hangi endale maagilisi vääriskive, nagu roosa kvarts. Ja kui tahad ennast pookide ja puukide vastu kaitsta, siis on vaja tiigrisilma….

Pook
6 aastat tagasi

Milleks mingit pudipadi poodi pidada, kui tuleb leida mõni rahakam härrasmees, kes tite teeb ja saab rahulikult liugu ka lasta.

jõmm
6 aastat tagasi

ma ei saanud läänlases sellest jutust hästi aru kiitus iseendale

lugeja
6 aastat tagasi

See ainult mula ,et jube hästi läks.Seda ei usu selle poe pidaja ise ka.

tasuta
6 aastat tagasi

rohtu kõik teeääred täis, aga maa on lapik, vaatamata mõnede teistsugusele arvamusele, et maa on kuubi kujuline

Kahju
6 aastat tagasi

mulle küll see pood meeldis: seal oli Eesti tootjate kosmeetika ja olin üllatunud, kui paljud eestlased teevad ise looduskosmeetikat – kreeme, seepe, jms. Ostsin sealt hiidlaste kreemi ja väga hea on. Seebid olid head. Tahtsin järgmist kreemi ka ostma minna, aga kui pood kinni pannakase ehk leian siis netist sama kreemi.

eluksvajalikku tõesti pole
6 aastat tagasi
Reply to  Kahju

Kas te kõik teate, mida need eesti tooted sisaldavad? Kui nii, siis on ju tore. Meenub mulle üks video õpilasfirmade seebist. Keeda želatiini, vala kokku tavalise keemiat täis vedelseebiga ja toode valmis ongi.
Ja teine arvamus sellesama poega. Jube hästi läks, aga lapseootus on ainuke sulgemise põhjus! Kas siis mõneks ajaks kedagi kauplema poleks otstarbekas panna? Käimasolev äri toodab edasi ja endalgi pärast valmis asi uuesti hea võtta. Midagi on pildil valesti, arvan.

at
6 aastat tagasi

Isegi mitte lapikut gloobust?

Tõde
6 aastat tagasi

Selles poes ei müüdud mitte ühtegi eluks vajalikku asja. Ainult mingit ninnu-nännu pudi-padi. Õige ka, et uksed kinni paneb. Ruumi-, aja- ja inimressursiraisk.

Andrus
6 aastat tagasi

Haapsalus ju poode suletaxegi…mitte ei avata..
Super alko on positiivne erand…

ott
6 aastat tagasi

Ei saa aru, poode kinni pandud küll, pole neist keegi kirjutanud