Muudatused bussiliikluses seoses Tallinna maantee ja Tamme tänava ristmiku ümberehitusega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tamme ristmiku ehitus 033
Tamme ristmiku ehitustööd muudavad ka Haapsalu bussiliiklust. Foto. Urmas Lauri

Alates kolmapäevast, 10. maist 2017 algab Tallinna maantee ja Tamme tänava ristmiku ümberehitus. Tallinna maanteel jääb bussiliiklusele avatuks ainult otsesuund, ristmiku ületamise võimalus Tamme tänavat pidi puudub.

Arvestades nii ristmiku ümberehitusega kui ka kaevetöödega Tamme tänaval muudetakse bussiliinide nr 3 Holmi – Ragn-Sells, nr 4 Suur-Lossi – Kalmistu ja nr 1 Lossiplats – Kastani – Rohuküla marsruute. Bussid sõidavad Kastani piirkonnas marsruudil Vahtra – Kastani – Tamme – Kuuse – Vahtra. Bussid peatuvad mõlemal suunal sõites Lastekodu, Kastani ja Kastani kaupluse peatustes samal teepoolel. Peatustesse on paigaldatud vastav teavitus.

Jätkuvalt ei peatu bussid Õpetaja ja Veekeskuse peatustes. Veekeskuse peatuse asemel peatuvad bussid Niine peatuses. Bussiliini nr 1 Kastani kaupluse peatus viiakse tagasi tavapärasele kohale, so Tamme tänavale.

Busside väljumisajad võivad muutuda +/- 3 minuti võrra. Seetõttu on palve, et reisijad oleksid tähelepanelikud ja jõuaksid peatusesse vähemalt 3 minutit enne bussi sõiduplaanijärgset väljumisaega.

Tallinna maanteel otse sõitvate bussiliinide töös ristmiku ümberehitusega seoses muudatusi esialgu ei tehta.
haapsalu bussiliiklus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments