Homme algab Tamme ristmiku remont

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tamme ristmik

Üle Tamme ristmik Tallinna poole alates homsest enam sõita ei saa. Pilt: Haapsalu linnavalitsus

Homme läheb lahti Tamme tänava ja Tallinna maantee ristmiku rekonstrueerimine, mis tähendab muudatusi liikluskorralduses.

Haapsalu linnavalitsuse poolt projektiga tegelev linnakeskkonna osakonna juhataja Sirli Vaksmann selgitas, et esimese asjana hakatakse vana asfalti freesima. „Seda tehakse alates homsest tee sellel poolel, mis suundub Haapsalust Tallinna poole ja autodega sealt enam läbi ei saa,“ selgitas Vaksmann.

Küll aga jääb see suund avatuks liinibussidele. „Liinibussid saavad endiselt sõita ja vajadusel reguleeritakse ristmikul ka liiklust,“ lisas Vaksmann.

Seoses ristmiku ümberehituse ja ka kaevetöödega muudetakse Tamme tänaval bussiliinide nr 3 Holmi – Ragn-Sells, nr 4 Suur-Lossi – Kalmistu ja nr 1 Lossiplats – Kastani – Rohuküla marsruute.

Bussid sõidavad Kastani piirkonnas marsruudil Vahtra – Kastani – Tamme – Kuuse – Vahtra. Bussid peatuvad mõlemal suunal sõites Lastekodu, Kastani ja Kastani kaupluse peatustes samal teepoolel. Peatustesse on pandud ka vastav teavitus.

Rohuküla poolt tulevad sõidukid suunatakse Lihula maanteele ja sealt edasi mööda Tamme, Kastani ja Kuuse tänavat.

Teine suund, Tallinna poolt tulevatele sõidukitele jääb praegu kõikide jaoks lahti.

Vaksmann avaldas lootust, et linnaelanikud ja –külalised suhtuvad olukorda mõistvalt. „Liiklusskeem on korraldatud nii, et kuskil ei tohiks mingit tõsist tõrget tekkida. Kui siiski kerkib mõni probleem, palun sellest kindlasti mulle teada anda aadressil sirli.vaksmann@haapsalulv.ee või teavitada Haapsalu linnavalitsust mõnel muul endale sobival viisil,“ ütles Vaksmann.

Haapsalu linnavalitsus palub kindlasti jälgida ka kõiki liikluskorraldusmärke.
Edasistest muutustest liikluskorralduses antakse jooksvalt teada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
memm
6 aastat tagasi

peame meie linna kuurortlinnaks, aga tänavad ja kõnniteed on kui kuumaastik, jubedalt läbitavad. Seda Tamme ristmikku poleks küll vaja olnud sonkima hakata, nn. linnapea sukles võiks tõesti tänavad, kõnniteed korda teha, oleks meie linna külalistel ja ka meile külla tulevatel omastel seda linna parema sõnaga meenutada aga mitte kiruda liiklusolusid

Komissar Paiole
6 aastat tagasi

sau pihku ja hakaku kohe pihta,ega ta muuks enam pole võimeline…………

loodan
6 aastat tagasi

et maaväline jõud teeb sinna ringi

R
6 aastat tagasi
Reply to  loodan

Kas ringist oleks jalakäijatele ka kasu?

pole
6 aastat tagasi

seda foori sinna vaja, piisab kui ment reguleerib sauaga liiklust

R
6 aastat tagasi

Teised tänavad on jubedad küll, aga seda foori on ikka palju ja kaua oodatud, te võibolla satute harva sinna.

Ch
6 aastat tagasi

Jopenpuhh, selleasemel, et uus koht “üles sonkida” , võiks olemasolevad projektid korralikult lõpule viia. Siin linnas ei kannata ju sõida millegi muu kui tankiga varsti.

Arvos
6 aastat tagasi
Reply to  Ch

Ehk on valimised tulekul ja millegi muu peal pole võimalik end näidata? Kuidagi peab ju nime tegema, kasvõi lollide tegudega.

juss
6 aastat tagasi
Reply to  Ch

seda fori on ju väga vaja sinna, seda oli juba eile vaja. Kui ise sealkandis ei liikle, siis aru ei saada ka

kuidas
6 aastat tagasi

postituviga saaks teada anda, kui probleem kerkib