Risti rahvas tegi endale talgutel piknikukoha

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

Talgupäev "Teeme Ära!" tõi Ristil kokku 63 inimest, alustades mudilastest ja lõpetades väga väärikas eas talgulistega.

„Korrastasime traditsiooniliselt Risti parki. Risti raudteejaama ümbruses võtsime maha võsa, et avaneks kena vaade jaamahoonele, lisaks koristasime jaamahoone ümbrust,“ rääkis Marion Maasikas.

Palju kiitust jagus lastele, kes käisid läbi kõik alevi tänavad ja teeääred ja korjasid seal vedeleva prügi kokku. Risti talgute kõige väärikamad osalejad olid aga 83- ja 88-aastased õde-venda Milve Murumets ja Hermann Põld.

Lisaks tavapärastele korrastustöödele loodi seekord ka Ristil midagi uut – Risti poe parkimisplatsi veerde tehti piknikuplats koos jalgrattahoidja ja prügikastidega. „Et kohalikud inimesed ja ka näiteks läbisõitvad jalgratturid saaksid viisakalt jalgu puhata ja vajadusel keha kinnitada,“ selgitas Maasikas.

Risti talgute korraldajad tänavad kõiki talgulisi oma panuse eest, samuti Lääne-Nigula valda, Leiburit, Premiat ja United Motorsit, kes talgute õnnestumisele kaasa aitasid.

Fotod: Marion Maasikas, Marika Pukk

Risti talgud 2 Risti talgud 3 Risti talgud 4 Risti talgud 5 Risti talgud 6 Risti talgud1

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments