Fotogalerii: HÕFFi avas koledusvõistlus

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 39

Tänavu oli Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide avaürituseks rongkäigu asemel kostümeeritud kollide koledusvõistlus, mis läks üle madinaks koledate ja ilusate kollide vahel. Vaatemängu lavastasid koreograafid Rene Köster ja Madleen Teetsov-Faulkner. Markus Seina fotod.

hoffi_avamine_markus 1 hoffi_avamine_markus 2 hoffi_avamine_markus 3 hoffi_avamine_markus 4 hoffi_avamine_markus 5 hoffi_avamine_markus 6 hoffi_avamine_markus 7 hoffi_avamine_markus 8 hoffi_avamine_markus 9 hoffi_avamine_markus 10 hoffi_avamine_markus 11 hoffi_avamine_markus 12 hoffi_avamine_markus 13 hoffi_avamine_markus 14 hoffi_avamine_markus 15 hoffi_avamine_markus 16 hoffi_avamine_markus 17 hoffi_avamine_markus 18 hoffi_avamine_markus 19 hoffi_avamine_markus 20 hoffi_avamine_markus 21 hoffi_avamine_markus 22 hoffi_avamine_markus 23 hoffi_avamine_markus 24 hoffi_avamine_markus 25 hoffi_avamine_markus 26 hoffi_avamine_markus 27 hoffi_avamine_markus 28 hoffi_avamine_markus 29 hoffi_avamine_markus 30 hoffi_avamine_markus 31 hoffi_avamine_markus 32 hoffi_avamine_markus 33 hoffi_avamine_markus 34 hoffi_avamine_markus 35 hoffi_avamine_markus 36 hoffi_avamine_markus 37 hoffi_avamine_markus 38 hoffi_avamine_markus 39

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ehk
6 aastat tagasi

võiks krooni pärida see 2meetrine platvormidel kunstissidega olend.

no jah
6 aastat tagasi

eks neid iludusvõistlusi on ju üksjagu korraldatud ka üle Eesti, nii, et oligi siis aeg koledusvõistluseks. Küll aga tahaks teada nimeliselt,et kes siis võitis kõige koledama diitli. Iludusvõistlustel ikka kuulutatakse esimene ja teine printsess jne. nimeliselt, aus oleks pealtvaatajatele tutvustada ka koleduse võitjat.

mõtlen ka
6 aastat tagasi

et seekord oli avamine neile kes seda tegelkult fännavad. Kollide jalutuskäik linnatänaval oleks küsitav olnud. Aga edu!

mõtlen
6 aastat tagasi

seda galeriid siin vaadates, et kas ikka vanemad, kes oma osaliselt veel lasteaiaealised lapsed olid toonud koledate ja ilusate nn. võitlust vaatama suutsid ka toimuva kohta selgitusi ja põhjendusi jagada.

.
6 aastat tagasi
Reply to  mõtlen

On ikka mured inimestel, lausa naerma ajab!