Galerii: Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Reedel, 21.aprillil pidasid Noarootsi gümnaasiumi abituriendid tutipäeva.

"Päeva jooksul mängiti mänge, külastati lasteada, pandi proovile tutipäevaliste teadmisi ning meisterdati paberlennukeid. Hoolimata nukrast ilmast olid emotsioonid laes ning päeva lõpus kaevati maasse ka ajakapsel abiturientide meeldejäävaimate mälestuste ja piltidega," kirjutas Kristiina Kisler gümnaasiumi sotsiaalmeediapostituses.

Kaheteistkümnendikele sooviti kaunist koolilõppu ja edu eksamitel.

Fotod: Daisy Neemrand Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (1) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (2) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (3) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (4) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (5) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (6) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (8) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (9) Noarootsi gümnaasiumi abiturientide tutipidu (10)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kirikuisa
6 aastat tagasi

Pole paha..