Ridala valla mälumängusarja võitis tasavägises heitluses Parila

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eelmisel reedel toimus esimest korda sarja ajaloos Uuemõisa raamatukogus mälumängusarja etapp, mis pani punkti 2016-2017 aasta hooajale. Kohal oli 15 võistkonda ja lisaks veel võistluse väliselt Paralepa võistkond, keda oodatakse tagasi juba järgmiseks hooajaks.

Viimase osavõistluse võitis Panga võistkond, kes lisaküsimusega edestasid võistkonda Mansa.

Kokku said sellel hooajal võidumaitset tunda neli võistkonda: Parila, Värava Hansu ja Vanad sõbrad kaks korda ja Panga ühe korra.

Tasavägise vormiga hiilanud Parila võistkond (Manfred Linnik, Aivar Lukk ja Aarne Mihk) edastasid vaid 1,5 punktiga Värava Hansut (Raul Tammet, Tarmo Õuemaa ja kolmandaks liikmeks Lehte Ilves ja Ülo Meerits). Kolmanda koha teenis välja Mansa (Kersti Brant, Toivo Tomingas ja Jaan Lutt)

Reede õhtul peale mängu lõppu tehti kiire punktide arvestus ja toimus pidulik autasustamine koos kaetud lauaga. Lisaks on soov minna ühisele ekskursioonile Tartusse ERM-i, et koguda teadmisi järgmiseks hooajaks.

Ridala 13. mälumängusarjast võttis osa 18 kuni kolmeliikmelist võistkonda. Küsimusi tegi Toomas Post, punktiarvestust pidas Lea Samarajev.

Ridala mälumängusarja uus hooaeg algab juba oktoobris ja oodatud on nii vanad võistkonnad kui ka uued tulijad.

Koondtabel: Mälumäng KOKKUVÕTE 2016-2017 KOKKUVÕTE.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments