HÕFF avatakse järgmisel reedel tantsu ja fantastiliste olevustega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

HÕFFi avarongkäik 331
Tunamullune HÕFFi avasõu. Foto: Urmas Lauri

Järgmisel reedel, 28. aprillil kell seitse õhtul alustab Haapsalu kultuurikeskuse ees igakevadine HÕFFi filmimaraton meeleoluka avasõuga, millest kõik on oodatud värvikirevates kostüümides osa võtma.

12. HÕFF avab festivali tantsu ja fantastiliste olevustega, kes aitavad järgneval kolmel päeval reaalsusest põgeneda.

Otsa teeb lahti HÕFFi avafilm, humoorika krimipõneviku „Väikesed kuritööd“ ("Small Crimes", 2017) Euroopa esilinastus, mille peaosas on Nikolaj-Coster Waldau („Troonide mäng“). Film algab kell 19.30 ning kohal on ka režissöör Evan Katz isiklikult.

HÕFFi programmist leiab kolme päeva jooksul kõige paremaid, värskemaid ja pöörasemaid õudus- ja fantaasiafilme, kultusklassikuid ja seninägematuid pärleid.

Lisaks filmidele toimub HÕFFil mitmeid eriüritusi, muuhulgas filmiteemaline mälumäng, krattide töötuba, heviaeroobika, südaöine orienteerumine ning legendaarsed HÕFFi peod Haapsalu Kuursaalis ja APTEKis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments