Avakülg » Galeriid, Pealugu, Uudised » Galerii: Taebla koolis toimus Tordiralli

Galerii: Taebla koolis toimus Tordiralli (2)

Eelmisel neljapäeval, 13. aprillil toimus Taebla koolis tore üritus nimega Tordiralli, vahendas kool oma Facebooki-leheküljel.

Ürituse mõte oli valmistada 1,5 tunniga teemale vastav tort. Sel korral oli teemaks Taebla Gümnaasium.

Valmis torte hindas kuueliikmeline žürii, kuhu kuulusid kaks 12. klassi õpilast, kooli direktor, kooli kokk, valla esindaja ja TG hoolekogu esindaja.

Võistkondi oli kokku 13, kuhu maksimaalselt sai kuuluda neli liiget. Võistkonnad koosnesid põhiliselt TG õpilastest, aga olid ka lapsevanemad, Lääne-Nigula vallavalitsuse töötajad, TG õpetajad, hoolekogust ja vilistlasi.

Iga võistkond sai lõpuks mingi tiitli ja ka auhinna. Õhtu lõpetas mõnus bänd nimega Reinaru Vennad.

Fotod: Kert Õiglas
Taebla kooli tordiralli (erakogu) (1) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (3) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (4) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (5) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (7) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (8) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (9) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (12) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (13) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (15) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (16) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (17) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (18) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (19) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (20) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (23) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (24) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (25) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (26) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (27) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (28) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (29) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (30) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (31) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (33) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (34) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (36) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (37) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (38) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (39) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (40) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (41) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (42) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (43) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (45) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (46) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (47) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (48) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (49) Taebla kooli tordiralli (erakogu) (50)

2 “Galerii: Taebla koolis toimus Tordiralli”

  1. Herbert+ving

    Ja suhkru sisaldusele ei pööranud keegi täheldanud!

  2. vahva traditsioon

    pööras, täheldas, mitteosalejad sõid kapsast.

Kommenteeri

Viimased uudised

css.php

© 2017 Lääne Elu. All Rights Reserved.