Politseireid ummistas Rohuküla tee

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

politsei

Politseipatrull. ARHIIV

Haapsalu politsei korraldas pühapäeva hommikul raudteejaama juures lauskontrolli Rohuküla poolt tulnud sõidukijuhtidele. Kuna samal ajal oli sadamasse saabunud Hiiumaa parvlaev, ulatus puhumisjärge oodanud autode rivi peaaegu Männiku teeristini.

Politseinike usinus tol hommikul vilja ei kandnud. Politsei pressiesindaja Maria Gonjaki teatel tegi puhumistesti läbi 249 autojuhti, kelle hulgas ei olnud ühtegi, kes oleks rooli istunud alkoholi tarvitatuna.

Mujal Läänemaal tabas politsei nädalavahetusel kolm joobes juhti. Gonjaki teatel olid kaks neist kriminaalses joobes, üks jäi vahele jääknähtudega. Viimast karistatakse väärteo eest. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
iidlane
6 aastat tagasi

Nähh, meite pool oli ju kontroll juba enne laeva minekut ära.

Kalle
6 aastat tagasi

Igapäevaselt peaks seda panfiilovkat puhuma panema,seal neid nägusid küll,kes pidevalt tongis peaga lapsi kooli viivad.

irwq
6 aastat tagasi

Sellised masspuhumised on juba ammu näidanud et effekti ei anna – küll aga on selliste operatsioonide kulu üsna suur . Nii et sellised jamad tuleks pigem lõpetada

teab
6 aastat tagasi
Reply to  irwq

Eelmine kord kui oli Rohuküla sadamas lauspuhumine siis tuli hiiumaa praamilt maha üks krim joobes ja üks tarvitamise nähtudega. Tegemist oli pühapäeva õhtuga.

Jane
6 aastat tagasi

Lauskontrolli oleks pidama Virtsu mnt. Asi on selles, et Hiidlased viskavad viina küll, aga nad ei lähe purjus peaga autoga sõitma, nagu mõne teise saare autojuhid teevad.

nn
6 aastat tagasi

Konjak omalkohal on hea.

Kübe
6 aastat tagasi

Muidugi negatiivne sest raha ju ei teenitud. Meitele pole ka mõtet koguaeg neid trahve väänata….

Kris
6 aastat tagasi

Artiklist loeb välja, justkui oli see negatiivne, et 249 juhi seas ei olnud mitte ühtegi joobes isikut!

Arvos
6 aastat tagasi
Reply to  Kris

Ära virise.