Lyoness Haapsalu rahvasprindi teade

Kylaline

info@le.ee

Lyoness Haapsalu rahvasprindi toimumise tõttu on 15. aprillil orienteerivalt kell 10–18 osaliselt suletud järgmised tänavad Haapsalu linnas:
Raudteejaama esine plats, Jaama, Mulla, Staadioni, Raudtee, Õpetaja, Lille, Kauba; spordihoone ja veekeskuse esine parkla, Mulla tänava parkla ja suure silla ümbrus.
Spordihoone ette palume autosid reede, 14. aprilli õhtul mitte parkida, sest see ala on mõeldud laupäeval võistlejatele. Kui võistlus saab varem läbi, lähevad ka tänavad varem lahti.
Palume autod ja muud masinad tänava servast hoovi paigutada. Raudteejaama parklatesse palume autosid alates 14. aprillist 15. aprilli õhtuni mitte parkida.
Raudteejaama bussipeatus on üle viidud Kiltsi tee ja Raudtee tänava risti peale. Info: võistluse juht Heiki Rahuoja, tel 506 5391, Kalle Kruusma, tel 529 2642.
Korraldajad paluvad vabandust tekkinud ebameeldivuste pärast.

MTÜ Igaühe Terviseklubi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments