Pritsimehed ostsid Martna vallalt auto

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Martna Priitahtlikud Pritsumehed Nostaligapäevadel Foto Keili Aardemaa

Martna Priitahtlikud Pritsimehed Nostaligapäevadel Foto: Keili Aardemaa

Martna vald müüs kohalikele priitahtlikele pritsumeestele 100 euro eest sõiduauto Suzuki Vitara.

Martna vald sai auto omanikuks 2003, mil anti 1994. aastast Eesti politseid teeninud maastur vallale tasuta. Autot kasutas esialgu abipolitseinik Hardi Rehkalt. Hiljem on seda kasutatud Eesti kaitseliidu ja priitahtlike pritsumeeste tegevuses, avalikes huvides ja turvalisuse tagamisega seotud eesmärkidel.
Auto on püsinud korras ning vallal pole selle eest tulnud sentigi maksta ei hoolduse, remondi, ülevaatuse ega ka kindlustuse eest.

MTÜ Priitahtlikud Pritsumehed soovis auto võtta oma bilanssi, sest sõiduk parandaks tunduvalt päästjate võimekust liikuda maastikul päästesündmustele reageerides. „Kuna auto pole vallale ei avalikuks ega ka valitsemise otstarbel vajalik, on see mõistlik võõrandada,” otsustas volikogu.

Volikogu otsustas Martna vallavalitsusele kuuluva Suzuki Vitara 222 PAC müüa MTÜle Priitahtlikud Pritsumehed hinnaga 100 eurot. Omanikuvahetusega seotud kulud katab ostja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Palivere elanik
7 aastat tagasi

Kus on maksuameti silmad?

uh
7 aastat tagasi

Selles vallas käib selline sahkerdamine,ja seda kogu selle nn vallavanema ajasl. Volikogu teeb seda mida pealik käsib 🙂 Kui opositsioon poleks tuhninud,oleks see asi sinnpaika jäänud. Ja eks seda musta pesukest jagub seal veel. Korralik audit oleks vaja teha.

uh
7 aastat tagasi

Seda nimetatakse kinnimätsimiseks :))