Noarootsi kool jääb suitsuprii klassi preemiast ilma

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Suitsuprii (urmas lauri)Eile teatas Lääne Elu oma veebilehel, et kooliõpilastele suunatud ennetusprogrammi Suitsuprii Klass lõpetas 2016/2017. õppeaastal suitsuvabana kokku 727 klassi ehk 85 protsenti kõikidest alustanud klassidest. Läänemaa edukaim oli Noarootsi kooli 8. klass.

„Saime täna hommikul teada, et üks Suitsuprii programmi võitnud koolidest, Noarootsi kooli 8. klass ei ole siiski suitsupriiks jäänud ning kool ei saa preemiat vastu võtta,“ teatas Tervise Arengu Instituut avalike suhete juht Maris Jakobson. „TAI kontrollib nüüd üle kõikide Läänemaalt osalenud koolide kinnituskirjad ning seejärel loosime maakonnast uue klassi, kellele preemia anname.“

Maris Jakobson selgitas, et vahejuhtumi teeb positiivseks asjaolu, et kooli juhtkond haaras ise initsiatiivi ning suitsuprii lepet rikkunud klassist teada andis. „Ennetusprogramm on üles ehitatud usalduse ja aususe põhimõttel ning loodame, et neist peetakse ka kinni,“ nentis Jakobson

Vt ka: „Läänemaa parimad suitsupriid on Noarootsi kooli 8. klassis
 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
haigemast haigem programm
6 aastat tagasi

Lõpetage selline lauslollus ära. Kontrolli ei saagi olla, kindlust tulemusel ei ole ja pealegi õpilased ei peaks suitsetama nii ehk naa. Õppigu!!

böö
6 aastat tagasi

Selline programm on äärmiselt tobe – meil on ju kehtivad seadused, kus kirjas, kui vanalt tohib inimene tubakatooteid tarbima hakata.

anton
6 aastat tagasi

Meie, LÜG-i, 8-dikud ikka võtsid osa sellest suitsuprii klassi võistlusest?

Juku
6 aastat tagasi

Nùùd on vitsas soolas!

10a
6 aastat tagasi

juba hilja, isa nägi….

sõber
6 aastat tagasi

palun kiiresti pilt eemaldad, tekitab palju ebamugavusi kõigil pildil olijatele!

..
6 aastat tagasi

Väga piinlik pildi valik. Jutt ja pilt ei ole kooskõlas… Loodetavasti märkate viga ja parandate selle.

.
6 aastat tagasi

Artikkel on Noarootsi kooli kohta ja pilt on Läänemaa Ühisgümnaasiumi oma?????????????