Telia ja Diil ei esita Venemaal viibivatele klientidele arvet

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Venemaal Peterburgis esmaspäeval toimunud terrorirünnaku tõttu ei pea Telia ja Diili Venemaal viibivad kliendid muretsema oma lähedastega suhtlemisel mobiiliarvete pärast, kuna ettevõte otsustas tagasiulatuvalt teenuste eest raha mitte küsida.

Ettevõtte juhtkonna otsusel on esmaspäeval ja teisipäeval kõigil Telia ja Diili lepingulistel klientidel ning kõnekaardi kasutajatel Venemaalt Eestisse tehtud kõned, saadetud sõnumid ja kasutatud mobiilne andmeside tasuta. Samuti on tasuta klientide poolt Venemaal vastu võetavad kõned. Kõnealusest soodustusest teavitab Telia ka kõiki Venemaal viibivaid kliente SMS-iga.

Selle sammuga soovib Telia tulla vastu kõigile Venemaal viibivatele klientidele, et neil oleks võimalik oma pere ja lähedastega ühenduses olla.

Esmaspäeval toimus Peterbui metroos ohvriterohke terrorirünnak, hukkus 14 inimest ja 49 sai vigastada. Eesti välisministeeriumil pole andmeid Peterburis viga saanud eestlastest.

Vt videot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments