Lääne Elu paberleht teisipäeval, 4. aprillil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel0404001

Uue asukoha otsing ei pane Haapsalu turgu kinni

Kuigi Haapsalu turul on katusealused maha lõhutud, toimib turg tavapäraselt, kinnitas turu tegevust korraldava Haapsalu Linnahoolduse OÜ tegevjuht Alo Lõps. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

Haapsalu noored akordionistid võitsid kõik, mis võita andis

Haapsalu muusikakooli akordionimängijad võitsid Loode-Eesti regionaalsel konkursil esikoha kolmes vanuseklassis.

„Ongi nii, et Haapsalu on nagu akordionilinn, kuigi meie akordioniosakond on väike,” rõõmustas Haapsalu muusikakooli akordioniõpetaja Sirje Roogla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
abrekk
7 aastat tagasi

sukles ikka haapsalu elu pekki keerab………….

ikka sõna sekka
7 aastat tagasi

Turg ei ole mustlaslaager,kohalikud elanukid ja müüad vajavad stabiilsust,mis maksaksid uuele platsile nii vee kui elektri paigaldamine,mis praegusel turul olemas,kui raha napib võiks ehitada läbimõeldult järk-järgult

kohalik
7 aastat tagasi

Kes on Karilaid Haapsalu linnale,et tema otsustab,mida linnas müüa,tema valitsemisaeg peaks läbi olema,seda peaksid ikkagi otsustama praegune valitsus ja volikogu

Alole
7 aastat tagasi

Mida? Tavapäraselt või? Kas hullemaks see turul kauplemine veel minna võib? Pole teist üldsegi. Laupäeval oli kaks mutikest ja kõik.

Sass1.
7 aastat tagasi

Õppisin noorena akordioni, aga hääle poolest akordion
lõõtspillile vastu ei saa.

Relva+ss+weteran
7 aastat tagasi

Ju see kellegi linnaisa tulevase maja krunt on…

Apostel Kapteni Kõrtsust
7 aastat tagasi

Mul oli nägemus, et krundi ostab kohalik kinnisvaraärikas linna käest ära ja müüb selle suurele kaubandusketile edasi, kes sinna uue keskuse ehitab. Gross näiteks pole veel Läänamaale jõudnud, Lidl……jne

Alole
7 aastat tagasi

Mida sa räägid? Käisid sa ka laupäeval turul? Küllap ei käinud, aga mis seal vahet, sarnane trööstitu on turg olnud juba pikka aega. Isegi OTT-i turul käib elavam kauplemine. Häbi hakkab seesugustest poliitikutest “ärimeestest”, kes oskavad oma saamatust sõnamulina taha peita.