Iloni imedemaa teeb Astrid Lindgreni tegelaste meisterduskonkursi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

SONY DSC

Ilon Wiklandi välja mõeldud Karlsson. Foto Iloni imedemaa

Iloni imedemaa ja ERRi Lastejaam kuulutasid koostöös välja meisterduskonkursi „110 Lindgreni tegelast“. Astrid Lindgreni 110. sünniaastapäeva tähistamise puhul oodatakse laste meisterdatud tegelasi, kes on Lindgreni välja mõeldud, aga lapse oma fantaasia järgi kujundatud.

Konkursist on oodatud osa võtma kuni 13-aastased lapsed. Meisterdada võib vabalt valitud materjalist.

Oma meisterdatud tegelasele tuleb juurde lisada tema nimi, samuti autori nimi, vanus ja kontaktandmed. Meisterdusi saab saata 9. aprillini aadressil: Lastejaam, Gonsiori 27, Tallinn 15029, Eesti. Tööd tuleb pakkida nii, et need saatmise käigus terveks jääksid.

Lastetoa ja Lastejaama lemmikud selguvad juba 24. aprillil ETV2-s Lastetoa otsesaates.

Konkursile saabunud tööd pannakse suveks välja Iloni imedemaa käsitöökotta, kus külastajad saavad oma lemmiku poolt hääletada ning oma hääle saab anda ka Iloni imedemaa Facebooki lehel.

Rahva ja žürii lemmikud kuulutatakse välja Astrid Lindgreni sünniaastapäeval, 14. novembril 2017.

Parimatele jagatakse auhindu.

Pühapäeval, 2. aprillil kell 12.00 toimub Iloni imedemaal ühine Lindgreni tegelaste meisterdamine.

Iloni imedemaa juhataja Anne Suislepa sõnul on see hea võimalus neile, kes pole veel kodus või koolis jõudnud konkursiks ettevalmistusi teha. „Iloni Imedemaa pakub pühapäeval kõigile soovijatele meisterdamiseks materjali ja võimalust Astrid Lindgreni raamatuid sirvides just oma lemmiktegelased meelde tuletada,“ lisas Suislep.

Lisainfot leiab SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid kodulehelt

Lastetoa saates tehtud üleskutset konkursil osalemiseks näeb siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments