Haapsalu politsei otsib 62-aastast Riinat

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

RiinaTeisipäeval, 28. märtsil pöördusid politsei poole murelikud 62-aastase Riina lähedased, kellel ei ole õnnestunud naisega mitu päeva ühendust saada. Viimati nähti naist 24. märtsil kell 9 ajal Harjumaal Kehras Sõpruse väljaku bussipeatuses ja teadaolevalt soovis naine sõita külla Haapsalus elavatele sugulastele. Kahjuks Riina tänaseks sugulaste juurde ega oma koju jõudnud pole ja tema mobiiltelefon on välja lülitatud.

Piirkonnapolitseinik Kiur Klippbergi sõnul on politsei eilsest alates suhelnud inimestega, kelle juurde Riina võis suunduda või kellega ühenduses olla.

Riina on 165 cm pikk blondide juustega. Viimati oli tal seljas valge jope, peas valge müts, jalas mustad dressipüksid, mille küljel sinine triip. Palume kõigil, kes on Riinat näinud või omavad täpsemat infot tema asukoha kohta, võtta ühendust telefonil 112 või 516 8167.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments