Oru laste kirjad toovad presidendi kooli külla

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kersti Kaljulaid

Homme on Oru koolil pidulik päev, sest oma Läänemaa visiidi ajal tuleb kooliperele külla president Kersti Kaljulaid (pildil).

Oru kooli külastamiseks avaldas soovi president ise, sest vabariigi aastapäevaks olid Oru kooli lapsed talle kirjutanud, mis neile Eestis meeldib, miks see riik neile tähtis on ja mida nad presidendina muudaksid.

Ettevõtmise eestvedaja, kooli eesti keele ja kirjanduse õpetaja Anita Arsti sõnul oli tegelik eesmärk harjutada 6.–7. klassi õpilastega viisaka ametliku kirja kirjutamist ja ametlikke pöördumisi.

Selle kohta, mida muutma peaks, kirjutas üks laps, et ta keelaks kiusamise ja iga kiusamiskorra eest tuleks sada eurot trahvi maksta, teine laps aga soovis, et kunsti- ja muusikatunde oleks koolis rohkem. Kolmas kirjutas, et kui see võimalik oleks, koliks ta kogu Eesti turvalisemasse paika.

Täismahus artiklit saab lugeda Lääne Elu 28. märtsi paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments