Vormsi praam seisis terve reede kai ääres

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ormsö operaatori vahetus (urmas lauri) (3)

Kuigi Rohuküla-Sviby laevaliinil opereeriv firma Kihnu Veeteed lootsid, et reedel tehnilistel põhjustel kai äärde jäänud parvlaev Ormsö naaseb õhtuks liinile, seda ei siiski ei juhtunud.

Kihnu Veeteed tühistas reedel tehnilistel põhjustel kõik reisiparvlaev Ormsö väljumised.

Kihnu Veeteede juhatuse liikme Andres Laasma sõnul teostati täna öösel Ormsöl korralist hooldust. „Selle käigus ilmnes ühe peamasina hooldusprotsessis ootamatu tehniline tõrge, mis ei võimaldanud õigeaegselt töid lõpetatada,” lisas ta. Kuigi Laasma ütles, et hooldust teostava ettevõtte lootis remonditööd reede õhtuks lõpetada, kuid see ei õnnestunud ja tühistati ka õhtused väljumised.

Laupäevaste reiside toimumine täpustatakse laupäeva hommikul kl 8 Kihnu Veeteede kodulehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Volli͈,+saarlane
6 aastat tagasi

To-juss, ega ikka ei pea küll.

35.19. Kasutusele võtma asenduslaeva (mahutavusega vähemalt 10 sõiduautole ja 100 reisijale) sõiduplaanijärgse avaliku liiniveo jätkamiseks nii reisiparvlaeva rikete kõrvaldamise kui ka plaaniliste hoolduste ja remontide teostamise ajaks, asenduslaev peab liinivedu sõiduplaanijärgselt alustama hiljemalt 48 tunni jooksul;

To+juss
6 aastat tagasi

No siis on 24 h möödas ja liinile peaks asenduslaev väljuma