Teade OÜ Linnamäe Peekoni muudetud keskkonnakompleksloa nr KKL/01 eelnõu valmimise kohta

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Keskkonnaamet teatab vastavalt tööstusheite seaduse §-le 34, et OÜ Linnamäe Peekon (registrikood 12256911, käitise asukoht Auaste küla, Lääne-Nigula vald, Läänemaa) esitas 05.12.2016 vastavalt tööstusheite seaduse §-le 51 lg 1 keskkonnakompleksloa nr KKL/01 muutmise taotluse.

Keskkonnaamet teatab, et on valminud keskkonnakompleksloa nr KKL/01 muutmise korraldus ning muudetud keskkonnakompleksloa eelnõu.
Ettevõtte tootmisvõimsus ei suurene, kuid ettevõte soovib kasutusele võtta uue välisõhku eralduvate saasteainete heitkoguste arvutamise metoodika. Samuti sai Linnamäe farm uue omaniku ning on suurenenud käitise tootmisterritoorium. Kerge kütteõli asemel hakati käitises kasutama põlevkiviõli. Ettevõte soovib taastada puurkaevust veevõttu 24 000 m3 aastas.

Keskkonnakompleksloa muutmise taotlusega ja muutmise otsuse eelnõuga saab tutvuda Keskkonnaameti Rapla kontoris aadressil Tallinna mnt 14, Rapla, või Keskkonnaameti dokumendiregistris aadressil http://dhs-adr-kea.envir.ee/. Ettepanekuid ja vastuväiteid otsuse eelnõu kohta saab esitada Keskkonnaametile teate avaldamise päevast ametlikus väljaandes Ametlikud Teadaanded kahe nädala jooksul. Lisainfo tel 484 1178 või e-aadressil kristiina.tiits@keskkonnaamet.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments