Joobes juhtimisega vahele jäänud vanempiirivalvur lahkus töölt

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politseilogo

Kümme päeva tagasi joobes juhtimisega vahele jäänud Kärdla vanempiirivalvur põhjendas juhtunut probleemidega isiklikus elus ja esitas lahkumisavalduse, kirjutas Postimees.

12. märtsi õhtul kontrollis Haapsalu politseipatrull Rohuküla sadamas praamijärjekorras autojuhti, kelle kahtlasest sõidustiilist olid kaasliiklejad häirekeskusele teada andnud. Selgus, et tegemist oli 50aastase Kärdla politseijaoskonna vanempiirivalvuriga, kellel tuvastati joove. Mees ei täitnud teenistusülesandeid ning oli oma isiklikus sõiduautos.

Ehkki peale tema sõidukis kedagi teist ei olnud, alustati kohe distsiplinaarmenetlust, tõendmaks, kas ta ikkagi juhtis sõidukit. Lääne prefekt Kaido Kõplas tegi talle õige pea ka ettepaneku ametist lahkumiseks, teatades avalikkusele, et mehe väärtused ja hoiakud ei ole politseis töötamiseks sobivad.

Vanempiirivalvur tunnistas tööandjale juhtunu üles ja põhjendas seda probleemidega isiklikus elus, mis tol päeval eskaleerusid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments