Avakülg » Pealugu, Uudised » Läti loomaarstid hoiatavad: Venemaal on marutaudipuhang, vaktsineerige kiiresti loomad ära!

Läti loomaarstid hoiatavad: Venemaal on marutaudipuhang, vaktsineerige kiiresti loomad ära!

Koertevõistlus Paliveres 378 (1280x853)

Foto on illustratiivne. Foto: arhiiv

Läti loomaarstid annavad loomaomanikele häiret: Venemaal leviva marutaudipuhangu tõttu peaks enda loomad kiiresti ära vaktsineerima, vahendab Delfi. 

Läti veterinaaride liit hoiatab: Moskva ja Smolenski oblastis on 12 päevaga registreeritud 60 marutaudi juhtu ja igapäevaselt registreerivad sealsed arstid uusi nakkusjuhte ning surmajuhtumeid. Seetõttu kutsub liit üles olema ettevaatlik ning oma koduloomi kiiresti marutaudi vastu vaktsineerima, vahendab Läti Delfi.

Liidu kinnitusel peavad esmajärjekorras ettevaatlikud olema piiriäärsed elanikud. Kui kassid ja koerad on vaktsineerimata või kui vaktsineerimise tähtaeg hakkab lõppema, peaks kiiresti veterinaarkliinikusse pöörduma.

Kommenteeri

Viimased uudised

css.php

© 2017 Lääne Elu. All Rights Reserved.