0

Ääsmäe-Haapsalu maanteel sõitis auto teelt välja

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile hilisõhtul kella 23.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Kernu vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla mnt 11. kilomeetril, kus 53-aastane mees kaotas sõiduauto Isuzu D-Max üle juhitavuse ja sõitis teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 14.53 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Pühi külas Tatra-Otepää- Sangaste tee 1,5 kilomeetril, kus 31-aastane mees eiras sõiduautoga Ford Focus liiklusmärgi „Anna teed“ nõudeid ja sõitis ette peateel liikunud sõiduautole BMW 530D, mida juhtis 48-aastane mees. Kokkupõrke järel paiskusid sõidukid teelt välja. Liiklusõnnetuses said vigastada BMW juht, Fordi juht ja Fordi kaasreisija 23-aastane mees.

Nad toimetati Tartu ülikooli kliinikumi. Kella 15.22 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Sõle tn 58 juures, kus 47-aastane naine ületas teed selleks mitte ettenähtud kohas ja sai löögi sõiduautolt Jeep Grand Cherokee, mida juhtis 29-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Esialgsetel andmetel oli jalakäija joobes. 

Kell 17.08 juhtus õnnetus Tallinnas Luha tn 16 juures, kus 59-aastase mehe juhitud sõiduautole Toyota Verso jooksis pargitud autode varjust teele ette 8-aastane poiss. Jalakäija sai autolt löögi ning ta toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Kella 16.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartu vallas Äksi-Kukulinna tee 2,5. kilomeetril, kus 47-aastane naine sooritas sõiduautoga Volvo XC90 parempööret ja põrkas kokku mööda peateed liikunud veokiga Scania, mida juhtis 50-aastane mees. Volvo juht viidi Tartu ülikooli kliinikumi.

JAGA

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz