Selle talve suurim võrkpalliturniir toob Haapsallu 16 võistkonda

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

võrkpall

Laupäeval peetakse Haapsalus Wiedemanni spordihoones 14. Ridala karikaturniir võrkpallis, millest võtab osa kaheksa mees- ja kaheksa naiskonda.

Võistluste geograafia on lai – Keilast Saarepeedini. „Suvel on Läänemaa suurim võrkpalliturniir Suvehani, talvel Ridala karikas,” ütles korraldaja Meelis Nukki Ridala spordiklubist.

Meeskondadest osalevad Ridala, Palivere, Virtsu, Imavere, Seltskond, Keila, Suure-Jaani ja VK Hani. Naiskondadest on võistlemas Ridala, KSK Alem, Kramp 1, Kramp 2, Seltskond, Keila, Oru ja Saarepeedi.

„Üldiselt on samad võistkonnad käinud aastaid. Meie käime jälle nende korraldatud turniiridel,” ütles Nukki. „Vahel aga tuleb ka uusi. Naistest on Saarpeedi seekord uued. Meestest tahtis tulla üks Saaremaa võistkond, aga meil oli kaheksa võistkonda juba koos.”

Nii mees- kui ka naiskonnad jaotatakse kahte alagruppi. Kaks alagrupi paremat saavad poolfinaali, tagumise otsa võistkonnad mängivad omavahel oma kohad välja.

Kõiki esikolmiku võistkonnad saavad meeneid, mille soetamist toetas kultuurkapital. Pärast mänge on õhtusöök Fra Mares.

„Tasub vaatama tulla, sest tase on üle keskmise hea – üleriigilise rahvaliiga I ja II grupi võistkonnad,” ütles Meelis Nukki.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments