“Üleannetuse” perepäeval koguti annetusi ravitoitu vajavatele lastele

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

annetus (err)Üleannetus Haapsalus. Foto: AK ekraanitõmmis

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond pidas laupäeval kõigis maakondades kampaania "Üleannetus" perepäevi, kus koguti annetusi ravitoitu vajavatele lastele, vahendas ERRi uudisteportaal.

"Üleannetuse" kampaania algas 7. veebruaril ja reedeks oli interneti teel annetatud üle 18 tuhande euro. Laupäeva jooksul koguti juurde ligi 15 tuhat eurot, vahendas "Aktuaalne kaamera".

"Esiteks tulime täna siia, sest siin on perepäev ja Haapsalus ikka midagi toimub. Ikka tuleb annetada, kui võimalus on, heateo nimel ikka," ütles annetaja Esko.

Nii Haapsalus kui ka mujal peetud perepäevadel sai kuulata muusikalisi etteasteid, joonistada ja muul viisil oma meelt lahutada. See tõmbas tähelepanu ka kaugemalt linna tulnutel.

"Ma sattusin lihtsalt Haapsallu ja väga vahva on näha, et noored inimesed on leidnud sellise osa ühiskonnast, keda muidu üldse ei märka," rääkis annetaja Hanno.

Interneti teel saab ravitoitu vajavaid lapsi jätkuvalt toetada.


Täismahus artiklit saab lugeda siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments