Läänemaa naiste saalijalgpalli meister on Taebla gümnaasium

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa naiste saalijalgpalli meistrivõistlused võitis esmakordselt Taebla gümnaasium. Koolitüdrukud alistasid tulise heitluse järel 4:3 Lõuna-Läänemaa JK, mängisid 1:1 viiki valitseva meistri Palivere spordiklubiga ja kindlustasid meistritiitli võites 4:0 Oru spordiklubi.

Teiseks tulnud Lõuna-Läänemaa JK võitis 1:0 Palivere SK-d ja kindlustas endale hõbemedalid võites tähtsas kohtumises 1:0 Oru spordiklubi.Mõlemad võidutabamused lõi Maarja Jalakas. Kaotus tähendanuks Lõuna-Läänlastele medalita jäämist.

Turniiri parimaks mängijaks nimetati Kätlin Luur (Taebla gümnaasium) ja parimaks väravavahiks Ly Munskind (Palivere SK)

Taebla gümnaasium mängis koosseisus Kairit Poks, Mariliisa Murumäe, Lysa-Lota Kuusmann, Ingrika Tuulik, Lisette Karja, Kätlin Luur ja Karolina Lillemets. Naiskonna treener on Ulrika Tülp

Lõuna-Läänemaa JK koosseis: Regle Kurnim, Jana Kardin, Kai Simson, Maarja Jalakas, Janet Peet, Sandra Pärnpuu, Janne-Ly Siimon, Anne-Liis Maasing, Anni Ratas. Treener Jaanus Getreu.

Palivere SK koosseis:Jaanika Küttim, Liis Jaaku, Ly Munskind, Kersti Riil, Kristina Ivaškiva, Anni Neitsov. Juhendaja Väino Munskind.

Fotod: erakogu
Naiste saalijalgpall (1) (1280x960)

Naiste saalijalgpall (2) (1280x960)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
.
7 aastat tagasi

elagu Taebla piigad, tublid.

Siiri
7 aastat tagasi

Ahaa see ju Ennu artikkel, sellepärast siis nii tagasihoidlikult.

Tohlak
7 aastat tagasi

Naiste meistrid ? Puha kooliplikad ju.

Siiri
7 aastat tagasi

Huvitav, et see Getreu pole selles artiklis ennast kiitnud ja leelotanud kui kõrgetasemeline ikka see turniir oli. Kuidagi imelik ?